Dvig imunskega sistema: rešitev za oslabljen imunski sistem


Dvig imunskega sistema lahko poteka na različne načine. Vprašanja o tem, kako okrepiti imunski sistem, so zelo pogosta v jesenskih in zimskih mesecih, torej v obdobju, ko razsajajo prehladi in gripa. V tem obdobju je še posebej pomembna krepitev imunskega sistema pri otrocih, ki zlahka staknejo okužbo v vrtcu ali šoli. Dvig odpornosti oziroma imunskega sistema lahko tako celotni družini prihrani ogromno nevšečnosti.


Oslabljen imunski sistem pogosto povezan tudi s stresom


Seveda pa ni pomembna le krepitev imunskega sistema pri otrocih, saj v hladnejših mesecih pogosteje zbolevajo tudi odrasli. Oslabljen imunski sistem je v večini primerov povezan z neustreznimi vsakodnevnimi navadami, kamor sodita predvsem pomanjkanje gibanja in nezdrava prehrana, nemalokrat pa je oslabljen imunski sistem tudi posledica stresnega življenja. Obilica delovnih in drugih obveznosti nas pogosto prisili v to, da pozabimo na skrb zase. Na srečo pa so vam dandanes na voljo kakovostna in učinkovita prehranska dopolnila, ki omogočajo enostaven dvig imunskega sistema tudi vsem tistim, ki se soočate s pomanjkanjem časa.

krepitev imunskega sistemadvig imusnkega sistema


Učinkovit način za dvig imunskega sistema pri odraslih in otrocih

Eno najbolj učinkovitih prehranskih dopolnil ta hip, ki poskrbi za krepitev imunskega sistema pri otroku ali odraslem, je Imunofit. Cena izdelka je ugodna, skrivnost njegove učinkovitosti pa se skriva v visoki koncentraciji betaglukanov, ki so izolirani iz kvasovk. Betaglukani poskrbijo za dvig imunskega sistema in vas tako pripravijo na kritično obdobje. Pri tem je zelo pomembno, da začnete dovolj zgodaj razmišljati, kako okrepiti imunski sistem. Dvig imunskega sistema bo precej uspešnejši, če se odločite za preventivo, namesto da bi se za ukrepanje odločili šele takrat, ko že zaznate oslabljen imunski sistem. Za krepitev imunskega sistema pri otroku smo vam podjetju Valens pripravili poseben sirup Imunofit Junior, ki poleg visoke vsebnosti betaglukanov vsebuje še vitamina C in D3 ter cink, odraslim pa so na voljo tablete, prav tako na osnovi betaglukanov ter z dodanim vitaminom C in koencimom Q10.

VITAMINI ZA OTROKE