Pošlji povpraševanje

Prodaja traktorjev in rezervnih delov

Prodaja traktorjev Zetor je le ena izmed kvalitetnih storitev, ki vam jih nudimo pri našem podjetju Trnovec d.o.o. Poleg pestre ponudbe rezervnih delov za traktorje vam nudimo tudi ugodno možnost prodaje rabljenih traktorjev v Sloveniji, najem viličarjev za krajši ali daljši rok ter nakup drugih rabljenih strojev in kmetijskih vozil. Cene traktorjev se med posameznimi modeli razlikujejo, zato se v primeru morebitnih nejasnosti le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali ter vam dodatno svetovali pri pravi izbiri kmetijskega traktorja za vaše individualne potrebe in namene uporabe!

Prodaja traktorjev ZetorProdaja traktorjev in druge vrhunske kmetijske mehanizacije

Prodaja traktorjev Zetor je vselej potrjena z zagotovljeno večletno garancijsko dobo, ki vam nudi kvalitetno servisiranje izbranega kmetijskega traktorja po potrebi. Tudi kmetijski traktorski priključki in rezervni deli za traktorje, ki vam jih nudimo v našem podjetju, so pooblaščeni s strani proizvajalca ter tako omogočajo optimalno delovanje vaše kmetijske mehanizacije po opravljenem servisu. V primeru da iščete ustreznega zanesljivega ponudnika za prodajo traktorjev, kmetijskih traktorskih priključkov in rezervnih delov za traktorje, ste pri Trnovec d.o.o. zagotovo na pravem mestu, zato si le oglejte našo pestro ponudbo vrhunske kmetijske mehanizacije in zagotovo boste našli kaj v skladu z lastnimi potrebami!

Prodaja traktorjev Zetor in rezervnih delov za traktorje

Prodaja traktorjev Zetor in rezervnih delov za traktorje pri Trnovec d.o.o. lahko poteka z različnimi načini plačevanja. Pri prodaji traktorjev Zetor se tako lahko odločite za enostavno plačevanje na obroke ali pa želen kmetijski traktor odplačujete s pomočjo ugodnega kredita ali leasinga. Naše podjetje se je med drugim specializiralo tudi za prodajo rabljenih traktorjev v Sloveniji, zato se v primeru nakupa rabljenih vozil ali izposoje viličarjev ter druge skladiščne in kmetijske mehanizacije le obrnite na nas! Pri vsakem nakupu vam zagotavljamo tudi daljšo garancijsko dobo, ki vam v primeru okvare nudi hitro in temeljito servisiranje ter popravilo, po potrebi celo na terenu.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje