Kuhinje Erjavec - Izdelava kuhinj po naročilu

Moderne kuhinje visoke kakovosti, ki jih izdelujemo v podjetju Pohištvo Erjavec, bodo vsakemu domu podarile eleganten in sodoben videz. So namreč izjemno estetske in prostorom nudijo točno tisto kar stranka želi, ne glede na to ali se ta odloči za minimalistično moderno kuhinjo z ravnimi, strogimi in elegantnimi linijami, ali za klasično kuhinjo, postavljeno v majhen prostor. V našem podjetju vam že od leta 1971 nudimo celosten pristop pri oblikovanju novega pohištva ter se obenem trudimo slediti modnim trendom in vsem izboljšavam, ki se pojavijo na trgu. Pri projektiranju se danes poslužujemo najbolj učinkovitega, praktičnega in priljubljenega pristopa, ki strankam olajša odločitve in jim omogoči kar najbolj funkcionalen izkoristek prostora – računalniškega 3D izrisa. Ta program nudi odlične možnosti, kar je še posebej dobrodošlo pri opremljanju manjših kuhinj po meri in ostalih prostorov stanovanja ter v situacijah, ko stranka ni prepričana za kakšno pohištvo oz. stil opreme bi se odločila. Pri opremljanju kuhinje kjer je velikost prostora omejena, je iznajdljivost pri izbiri pohištva bistvenega pomena, saj je potrebno zagotoviti dovolj delovnih površin, prostorov za shranjevanje vseh stvari, ki so v kuhinji pač potrebne in kljub majhnemu prostoru omogočiti uporabnikom, da se bodo lahko gibali. V sodobnih časih so možnosti za opremljanje skorajda neomejene. Moderne kuhinje pa so le del naše ponudbe, izdelujemo namreč tudi klasične kuhinje, jedilnice, dnevne sobe in predsobe, pri vsem tem pa vas seveda nudimo tudi izdelavo po naročilu. Naše vodilo je preprosto, z vami smo od začetka načrtovanja do končne vgradnje, tako pa poskrbimo, da na čim bolj preprost način pridete do najlepše kuhinje in ostalega pohištva po svoji meri.

bela kuhinjasodobna kuhinja

Možnost brezplačnega 3D izrisa za lažje načrtovanje kuhinje

Pri nas poskrbimo za pomoč pri načrtovanju, saj se mnogi naročniki pri tem ne znajdejo najbolje. S pomočjo dolgoletnih izkušenj, izobraževanja in rednega spremljanja novosti, strankam nudimo strokovno svetovanje ter pripomoremo pri različnih idejah za kuhinje. V pomoč nam je računalniški 3D izris, s katerim pohištvo postavljamo v prostor na različne načine ter ga prilagajamo glede na dane možnosti. Če je potrebno in če kupec želi, se oglasimo na domu in naredimo vse potrebne izmere sami. Po končani izdelavi opravimo montažo izbrane kuhinje po meri, kar nam omogoči, da je ta vgrajena po zahtevanih standardih za katere tudi jamčimo. Naša poglavitna prednost je, da lahko v celoti ugodimo željam stranke in ji svetujemo optimalne rešitve.

Moderne kuhinje se prilagajo sodobnemu načinu življenja in sledijo najnovejšim oblikovalskim trendom. Čeprav je za moderne kuhinje značilna igra z drznimi barvami in prevladujoče ravne linije, se tudi z moderno belo kuhinjo ne da zgrešiti. Kuhinje bele barve so namreč vedno v koraku s časom in jim je enostavno mogoče vdihniti bolj živahen videz z različnimi modnimi dodatki. Prav tako ne morete zgrešiti z »industrijskim videzom«, ki je izjemno trendovski in priljubljen. Sive in zemeljske odtenke lahko kombinirate z materiali kot so steklo, inox, kamen, različne kakovostne umetne mase… Moderne kuhinje odlikuje tudi igra z led svetlobo, ki omogoča najrazličnejše vgradnje za modernejši vizualni učinek ter najnovejše pridobitve s področja tehnologije, ki poenostavijo vaše življenje. K dodani vrednosti modernim kuhinjam zelo pripomorejo tudi nova, sodobna vodila in najrazličnejše možnosti odpiranja elementov, minimalistični ročaji ali možnost odpiranja brez ročajev, torej na potisk - velik poudarek je na tihem in mehkem zapiranju omaric in drugega pohištva. Kuhinje današnjega časa odlikuje funkcionalno shranjevanje živil, ki jih omogočajo predali s popolnim izvlekom, pri katerem zopet veliko vlogo igrajo močna in kakovostna vodila in zaradi teže potrebni blažilci za počasno zapiranje. Mnoge kuhinje se kitijo z visečimi omaricami brez ličnic ali z dvižnimi vratci, ki olajšajo odpiranje, poleg tega pa jih krasi še najrazličnejša razsvetljava.

Poleg kuhinj si oglejte tudi našo ostalo ponudbo

Poleg kuhinj se ukvarjamo tudi z izdelavo notranjih vrat in pohištva za:

• jedilnice, ki jih lahko izdelamo v enaki kombinaciji kot kuhinjo
• dnevne sobe po meri in v stilu, ki ga izbere stranka
• spalnice, otroške sobe, sobe za goste
• ostale prostore v stanovanju
• pisarne in poslovne prostore
moderna jedilnicapohištvo za dnevno sobo

Če razmišljate o novi kuhinji ali preureditvi drugih prostorov svojega doma, nas pokličite za dodatne informacije, saj vam bo morda ravno klic olajšal odločitev. Z veseljem vam bomo svetovali in se na željo oglasili pri vas, da skupaj proučimo različne možnosti, ki jih nudi vaše stanovanje.

RAZMISLITE TUDI O JEDILNICI