Pošlji povpraševanje

Bang & Olufsen, ikona dizajna in avdio-vizualne dovršenosti


Prestižna avdio oprema


Bang & OlufsenPodjetje Bang & Olufsen je bilo ustanovljeno leta 1925 na Danskem. Že od samih začetkov svoj sloves gradi na izredni kvaliteti in prvovrstnem, sodobnem dizajnu. S tema dvema lastnostma se lahko pohvali tudi prestižna avdio oprema Bang & Olufsen, ki je plod sodelovanja med priznanimi inženirji elektroakustike in izkušenimi oblikovalci. Prestižna avdio oprema Bang & Olufsen vam nudi popolno doživetje čistega in pristnega zvoka. V naši ponudbi boste našli hi-fi opremo, brezžične zvočnike in slušalke, ki jih je težko primerjati z drugimi izdelki na trgu, saj so preprosto revolucionarni. Prestižno avdio opremo Bang & Olufsen redno preizkušamo v naših testnih prostorih, nazadnje pa kvaliteto zvoka oceni še izurjeno človeško uho, ki ga ne more nadomestiti nobena naprava. Prav zato vas vljudno vabimo, da obiščete naš salon na Bregu 6 v Ljubljani, kjer lahko prestižno avdio opremo Bang & Olufsen preizkusite v živo.


Hi-fi opremaHi-fi oprema Bang & Olufsen za edinstveno glasbeno doživetje


Pod pojmom »hi-fi oprema« v splošnem razumemo sprejemnike, predvajalnike, ojačevalnike, zvočnike in ostale hi-fi komponente, ki omogočajo kakovostno reprodukcijo zvoka. Pri Bang & Olufsen je vse to združeno samo v predvajalnik in aktivne zvočnike. S hi-fi opremo Bang & Olufsen lahko opremite od enega pa vse do dvaintrideset javnih ali zasebnih prostorov (t.i. multi-room sistem). Za našo hi-fi opremo se pogosto odločajo gostinski lokali, trgovinski centri, hoteli, igralnice in lastniki poslovnih prostorov, kjer je primerna glasba izrednega pomena.


Integracija vrhunske avdio opreme Bang & Olufsen v pametne inštalacije


Prestižno avdio opremo Bang & Olufsen zlahka povežete v inštalacije inteligentne hiše. Že vrsto let se ukvarjamo s profesionalnim projektiranjem pametnih inštalacij, zato bomo za vas z veseljem pripravili načrt inteligentnih inštalacij za vaš dom, ki se bo popolnoma skladal z vašimi željami, pričakovanji, potrebami in življenjskim slogom. Upravljanje sicer kompleksne inštalacije je povsem enostavno in poteka preko zidnega zaslona, mobilnega telefona, tablice ali računalnika.


Bang & Olufsen | Podjetje Bang & Olufsen je skozi desetletja postalo sinonim za perfekcijo - povezave na našo stran:

  • Bang & Olufsen
  • Prestižna avdio oprema
  • Hi-fi oprema
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje