Nadstreški Termoflor d.o.o.

Nadstreški - Nadstreški nad vhodom


V ponudbi našega podjetja lahko izbirate med različnimi nadstreški:


- nadstreški za avtomobile,

- leseni nadstreški in

- nadstreški nad vhodom.

Nadstreški nad vhodom so izjemno praktični. So zaščita pred močnimi sončnimi UV žarki in padavinami. Nadstreški za avtomobil ali nad vhodom so lahko izdelani iz raznovrstnih materialov, ki različno prepuščajo naravno svetlobo. Konstrukcija nadstreškov je najpogosteje jeklena in oblikovana po vaših željah, pokrita pa s polikarbomatnimi ploščami.

Nadstreški za avtomobile

Nadstreški za avtomobile različnih stilov in oblik so zelo priljubljeni. Nadstrešek za avtomobil je lahko izdelan iz pocinkane, lakirane jeklene in aluminajste konstrukcije. Nadstreški za avtomobile ščitijo vaše vozilo pred negativnimi vremenskimi vplivi, ki ga lahko poškodujejo.


Nadstreški za avtomobile imajo zaščito pred škodljivi UV žarki. Prav tako so vodotesni in so odličen način za kritje vašega vozila. Z ekonomičnega vidika predstavljajo nadstrešek za avtomobil prihranek denarja pri izgradnji fiksne strukture. Če razmišljate o tovrstnih ponudbah, so torej nadstreški za avtomobile hiter in preprost način za zaščito vašega avtomobila pred nezaželenimi vremenskimi pojavi. Pri nas so po vaši želji izdelani nadstreški za avto poljubnih oblik in dimenzij. Različne nadstreške in cenik si lahko ogledate še danes.

Leseni nadstreški za avtomobile in ALU nadstreški - Konstrukcija:
  • jekleni, barvani ali vroče pocinkani profili
  • profili iz aluminija
  • profili iz nerjavečega jekla
  • lepljeni leseni nosilci

Nadstreški za avto - Kritina:
  • večslojne polikarbonatne kritine Lexan Thermoclear
  • enoslojne polikarbonatne kritine EXELL D
  • enoslojne valovite kritine Fastlock-UNI
  • kaljeno steklo
  • membrana EPDM
  • panelne plošče s protikondenčnim obrizgom


Kot novost vam so vam na voljo tudi Konzolni nadstreški Termoflor. Nadstreški za avtomobile z enostranskim vpetjem vam omogočajo enostavno parkiranje, manevriranje in bočno parkiranje. Gre za različne možnosti moderne postavitve brez motečih stebrov ob objektu ali kot samostojno element. Nadstreški imajo svoj cenik, ki velja do izdaje novega cenika.

Leseni nadstreški in cenik po meri


Nadstreški za avtomobileLeseni nadstreški oziroma pergole so odlične kakovosti, saj so izdelani iz tlačno obdelanega lesa, ki se lahko uporablja kot kritje na terasi. Leseni nadstreški vam nudijo celoletno zaščito pred vremenskimi vplivi. S tradicionalnimi kot tudi modernimi oblikami vam omogočajo prijeten in prijazen prostor. Leseni nadstreški na vrtu vam lahko nudijo prijeten kotiček za uživanje v senci. Izbirate lahko med različnimi vrstami in dimenzijami. Samostoječi leseni nadstreški so primerni za terase, kjer lahko kramljate s prijatelji. Na voljo pa so tudi leseni nadstreški nad vhodom oziroma taki, ki se držijo kateregakoli dela objekta. Leseni nadstreški vam zagotavljajo še prijetnejšo senco, če ob njem posadite plezalko, ki ga bo sčasoma obrasla. Nadstreški in cenik so vam dostopni na spletni strani. Oddate lahko povpraševanje, mi pa vam bomo poslali cenik oziroma ponudbo. Za več informacij nas pokličite in si zagotovite poljubne nadstreške že danes.

Termoflor d.o.o., leseni nadstreški za avtomobile povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje