Usnjene sedežne garniture

Kotna sedežna garnitura Sedežne garniture, ki so zaradi čistih in enostavnih linij vedno v trendu in na voljo v usnju, različnih tkaninah in z dodatkom postelje, enkratno spojijo z dekorjem hotelov, apartmajev ali počitniških hišic. Nudimo vam različne linije za sedežne garniture, ki so prilagojene vsem vašim potrebam.

Nudimo uporabne in funkcionalne kotne sedežne garnitureiz dekorativne ali mikrotkanine in sedežne garniture s posteljo, ki je velika in udobna. Udobni trosedi imajo v široki stranicivgrajeno tudi leseno poličko.

Nudimo tudi ergonomsko in funkcijsko dodelane usnjenesedežne garniture.Vas zanima cenik? Pošljite nam vaše povpraševanje ali pa nas pokličite. Ne spreglejte posebnih akcij oblazinjenega pohištva.


Udobne sedežne garniture s posteljo za apartmaje, hotele in hišice


Sedežna garnituraje funkcionalna v več pogledih. V našem prodajnem programu so vam na voljo tudi s posteljo, pa naj bodo to usnjene sedežne garniture ali garniture iz blaga, kotne sedežne garniture ali trosede. Je odlična izbira za apartmaje, hotele ali počitniške hišice, kjer lahko ponudite dodatna ležišča. Postelja, kot dodatek, vam nudi udobno in prijetno dopolnilo za vaše goste. Na voljo pa so tudi udobni počivalniki, tabureji, fotelji in naslonjači.
Vabimo vas k ogledu naše akcijske ponudbe, za cenik pa pošljite povpraševanje!


Široka ponudba in ugoden cenik garnitur

Naši izdelki vam zagotavljajo udoben počitek po napornem dnevu, sedežno garnitura s posteljo pa lahko dopolnjuje tudi izbrana ergonomska blazina. Ker je vaše udobje naša prioriteta, so vam nekateri naši izdelki na voljo po posebej ugodnih cenah - oglejte si akcije. Cenik za sedežne garniture vam lahko pošljemo po vašem povpraševanju.

Viljem Grošelj s.p.| Oblazinjeno pohištvo po meri - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje