Landis d.o.o., Ljubljana | Poklicna in strokovna izobrazba

Landis d.o.o.


Izobraževanje odraslih | Ljubljana, Landis d.o.o.

Landis d.o.o. smo podjetje, ki si je za svoj cilj zastavilo na trgu ponuditi kvalitetno izobraževanje odraslih na področju Ljubljane. Izobraževanje za odrasle poteka prilagojeno. Poudarek je na prepletu teoretičnega in praktičnega znanja. Poklicna in strokovna izobrazba, še posebej na področju deficitarnih poklicev, ponujata boljše možnosti za zaposlovanje in nadaljnji študij. Smo pooblaščeni izvajalec izobraževanja odraslih. Poklicna in strokovna izobrazba je odlična naložba v prihodnost.

Ponudba programov izobraževanja

Landis d.o.o., podjetje za izobraževanje odraslih v Ljubljani, smo za vas pripravili štiri programe. Poklicna in strokovna izobrazba v teh štirih smereh vam zagotavljata dobre obete na področju zaposlitve, kot tudi možnost nadaljnjega šolanja.

Izobraževanje za odrasle na področju poklicne in strokovne izobrazbe oz. poklicno tehniške izobrazbe - pri nas izvajamo naslednje programe:

Pogoji za vpis v programe izobraževanja za odrasle v Ljubljani

V našem podjetju Landis d.o.o. srednje poklicno izobraževanje traja 12 mesecev, srednje strokovno izobraževanje pa 17 mesecev. Tako si lahko prej kot v dveh letih pridobite višjo izobrazbo. Izobraževanje odraslih ima še več prednosti. Vpisi v programe v Ljubljani potekajo vse leto. Če ste že opravili izobraževalni program enake ali višje stopnje, vam pri podjetju Landis d.o.o. priznamo določene izpite in tudi ustrezno zmanjšamo šolnino. Nudimo tudi popust na plačilo šolnine v celoti pred začetkom izobraževanja.

Izobraževanje v Ljubljani na Šmartinski cesti 106

Izobraževanje za odrasle poteka v Ljubljani, v naših prostorih na Šmartinski cesti. Sestoji iz predavanj, vaj, seminarskih nalog in skupinskih konzultacij. Urnik je prilagojen vašim delovnim navadam in ostalim življenjskim opravilom. Posebna prednost, ki jo ima izobraževanje za odrasle, je v tem, da vam pri študiju upoštevamo predhodno izobrazbo. Predavanja so organizirana v popoldanskem času, z vsakim posameznikom se vzpostavi načrt izobraževanja glede na njegovo predznanje in izkušnje. Izobraževanje odraslih poteka v spoštljivem in profesionalnem vzdušju.

Landis d.o.o. - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Izobraževanje odraslih
Izobraževanje odraslih

Šolanje za odrasle - srednje poklicno izobraževanje - program trgovec Izobraževanje za... Več >

Izobraževanje za odrasle
Izobraževanje za odrasle

V šolskem letu 2013/2014 vpisujemo v naslednje programe:- trgovec- ekonomski tehnik - bolničar... Več >

Pošlji povpraševanje