Pošlji povpraševanje

MEGA - računalniki s tradicijo

Računalniki MEGA

Če bi ljudem pred tridesetimi ali več leti zastavili vprašanjea, brez katerega predmeta ne morejo živeti, računalniki zanesljivo ne bi prišli v ožji izbor. Takrat si najbrž nihče ni predstavljal, kako pomemben del našega življenja bodo postali, in dejansko drži, da brez njih ne znamo in ne moremo živeti. V poplavi ponudnikov je seveda pomembno, da izberete pravega zase, zato smo v podjetju E-Misija pripravili računalnik MEGA, natančneje povedano - več različnih računalnikov, ki smo jim dali enotno ime MEGA. Po moči in kakovosti vam ponujamo želo širok razpon artiklov, med katerimi so na voljo tudi gamerski računalniki MEGA, v ponudbi pa je praktično vsa računalniška oprema za vsak okus in potrebo.

Vabljeni k ogledu računalnikov MEGA ter ostale računalniške opreme

Kaj so gamerski računalniki?Gamerski računalnik

Izraz 'gamer' izhaja iz angleščine in pomeni igralca računalniških igric. Takšni osebni računalniki so torej namenjeni predvsem (oziroma tudi) igranju igric, zato morajo imeti posebno zmogljiv procesor in kakovostne grafične kartice. V nasprotju s splošnim mnenjem pa gamerski računalniki niso nujno izjemno dragi. V E-Misiji so vam na voljo različni računalniki, naš najnovejši izdelek, ki smo ga poimenovali računalnik MEGA, pa je vrhunec tako imenovanih sestavljenih računalnikov. Ti so v zadnjem času vedno bolj priljubljeni tudi v Sloveniji, predvsem zato, ker so posamezne komponente prilagojene vsakemu posamezniku oziroma temu, za kar bo uporabniku v osnovi služil računalnik.

Gaming računalniki

Sestavljeni računalniki in zakon

V podjetju E-misija d.o.o. veliko pozornosti posvečamo tudi zakonodaji oziroma temu, da so naši izdelki, med njimi seveda tudi računalnik MEGA, izdelani skladno z zakonom. Vse računalniške komponente in računalnik kot celota morajo upoštevati zakonsko določene varnostne in druge kriterije. Poleg tega smo eno redkih podjetji v Sloveniji, ki lahko rečemo, da so naši računalniki testirani pri SIQ (Slovenski institut za kakovost in meroslovje), seveda tudi naš gamerski računalnik. S tem svojim kupcem zagotavljamo vrhunsko kakovost, ki je za dobro delovanje računalnikov bistvena.

Pokličite E-misija d.o.o. ali si oglejte ponudbo na naši spletni strani.

E-misija d.o.o. | Računalniki, računalniška trgovina, gamerski računalnik - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje