Energijski terapevt vam lahko povrne vaše zdravje s čiščenjem čaker

Energijski terapevt oziroma mojster ali mojstrica reikija, vam lahko z dotikom in čiščenjem čaker povrne vaše zdravje. Reiki terapija je alternativna metoda naravnega zdravljenja. Sama beseda reiki izhaja iz japonščine in pomeni univerzalno življenjsko energijo, ki pomaga človeku pri samozdravljenju. Energijski terapevt, ki izvaja angelski reiki in čiščenje čaker vitalizira vaše telo in duha, sprošča čustvene in energetske blokade ter vam pomaga doseči stanje popolne sprostitve. Možnosti njegove uporabe so neomejene, posebno če energijski terapevt istočasno uporablja tudi druge tehnike oz. pripomočke, recimo kristale ali barve. Na spletni strani Moč luči, se lahko poučite o reikiju, čiščenju čaker, kakor tudi ostalih oblikah pomoči, ki vam jih nudim, ko to najbolj potrebujete.

Reiki terapija zdravljenje, ki ne more škodovati nobenemu bitju

Energijski terapevtImate pomanjkanje življenjske energije, ste brez volje, želja in neizpolnjenih ciljev? Čutite fizične ali čustvene bolečine, okrevate po bolezni?Z reiki terapijo energijski terapevt v vašem telesu odpravlja negativno in zdravi ter stabilizira vaše čustveno stanje, povrne vam moč, zagon in željo po ustvarjanju ter vam pomaga najti smisel življenja in odpraviti fizične bolečine. Dotok energije nam vsakodnevno olajša premagovanje obveznosti, občasno pa je priporočljivo tudi energetsko prečiščevanje telesa in čiščenje čaker. Uporabljajte reiki, ko želite dvigniti raven vaše energije, odpraviti strah in najti notranje ravnovesje. Reiki terapija se najpogosteje izvaja s polaganjem rok oz. nežnimi dotiki brez pritiska, lahko pa poteka tudi na daljavo in je povsem enako učinkovito. Posameznik terapijo občuti enako močno, kakor če bi bil energijski terapevt fizično prisoten. Navadni ali angelski reiki je primeren za vsakogar, tudi otroke in živali.

Angelski reiki za odlične rezultate pri samozdravljenju

Angelski reiki je prav tako sistem energetskega zdravljenja kakor navadna reiki terapija, le da dela z najvišjimi angelskimi energijami. Zdravilna energija mojstra klasičnega reikia se preplete z angelsko energijo. Lahko se odločite tudi za čiščenje čaker z nadangeli. Pri angelskem reikiju terapijo prejmete vi, kakor tudi jaz, ki tretma izvajam, ko energijski terapevt drugim prenaša čisto univerzalno energijo, jo istočasno namreč tudi prejema in tako zdravi tudi sebe. Ta edinstvena zdravilska metoda se lahko uporablja tudi v kombinaciji s tradicionalnimi metodami zdravljenja in drugimi zdravilskimi pristopi, zato se lahko zanjo odločite kadarkoli in pomagala vam bo.

Čiščenje čaker v telesu

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje