Izdelava kartic, ovratni trakovi in etui za PVC kartice

Izdelava kartic ID ShopV podjetju ID Shop d.o.o. se zavedamo, da mora biti izdelava kartic kakovostna in učinkovita, zato se s ponosom pohvalimo s številnimi zadovoljnimi strankami in zanesljivimi partnerji doma in v tujini. PVC kartice so postale del našega vsakdana, saj vedno več podjetij in organizacij posveča veliko pozornosti identifikaciji in varnosti. V ta namen je kvalitetna izdelava kartic nadvse pomembna. Identifikacijska kartica je namreč ključni element varnosti in zaščite, s katero boste vedno lahko zagotovili ustrezno identifikacijsko varnost. ID Shop d.o.o. vam lahko izdela tudi mehak ali trd etui za kartice, na voljo pa so tudi ovratni trakovi, jo-jo obeski, priponke in ostali dodatki.


Etui za zaščito PVC kartice

Čeprav sta izdelava kartic in potisk kakovostna, je smiselno, da za zaščito svoje PVC kartice pred poškodbami uporabite etui za kartice. Z njim boste kartico ustrezno zavarovali pred mehanskimi poškodbami, nekateri etuiji pa so opremljeni tudi s sponko, s katero si boste kartico namestili na ustrezno mesto. V naši ponudbi je poleg izdelave kartic tudi več kot trideset različnih horizontalnih in vertikalnih, mehkih in trdih etuijev za eno ali več kartic. Naj etui za kartice poskrbi, da bo vaša identifikacijska kartica varno shranjena in bo dolgo časa služila svojemu namenu. Za nošenje kartic so na voljo tudi ovratni trakovi, ki jih lahko oblikujemo in potiskamo po vaših željah.


Ovratni trakovi - potisk in izdelava

V podjetju ID Shop d.o.o. svojim strankam nudimo vse, kar še potrebujete ob PVC karticah: etuije za kartice, obeske, čitalce kartic, priponke in zapestnice, na voljo pa so tudi ovratni trakovi in najem tiskalnika, s katerim si lahko sami izdelate kartice. Ovratni trakovi omogočajo nošenje kartice na vidnem mestu in vedno na dosegu rok, hkrati pa je kartica ustrezno zaščitena. Lahko izbirate med enobarvnimi trakovi različnih barv, nudimo pa tudi izdelavo kartic in trakov, ki se ujemajo s celostno podobo podjetja.


ID Shop d.o.o. - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje