Pošlji povpraševanje

Pisarniški material - Ljubljana z okolico ponuja bogato izbiro potrebščin za pisarne

Pisarniški material LjubljanaPisarniški material lahko v Ljubljani kupite praktično na vsakem koraku. Pogosto pa se zaplete, kadar potrebujete večje količine pripomočkov za pisarno, dodatne težave pa vam lahko povzročajo tudi previsoka cena ali preslaba kakovost izdelkov. V Biroteki si vseskozi prizadevamo, da svojim strankam ponudimo najboljšo kakovost po dostopni ceni, obenem pa smo specializirani prav za dobavo večjih količin pisarniškega materiala. Poleg poslovalnice v Ljubljani smo odprli tudi spletno trgovino pisarniškega materiala, saj se zavedamo, da je tovrsten način nakupovanja ob vse hitrejšem tempu življenja za marsikoga precej bolj praktičen. S tem obenem tudi tistim podjetjem, ki niso locirana v Ljubljani, omogočimo hiter dostop do pisarniškega materiala, ne da bi vam bilo treba izgubljati dragocen čas za vožnjo - morda celo z drugega konca Slovenije. Dostavo, ki je v primeru naročila nad 70 € brezplačna, za nas opravlja logistično podjetje GLS. Ponujamo fotokopirni papir, registratorje, računske stroje, kalkulatorje, tonerje in kartuše, rezalnike, plastifikatorje in še mnogo več.


Fotokopirni papir

Fotokopirni papir je eden ključnih elementov za uspešno poslovanje vsakega podjetja. V naši ponudbi boste našli tako klasični bel kot barvni fotokopirni papir, za posebne priložnosti pa lahko izberete tudi marmoriran papir, ki je še posebej primeren za slavnostna vabila. Na voljo so različna pakiranja, ponujamo pa tudi fotokopirni papir formata A3.


Registratorji

Za nemoteno pisarniško delo brez nepotrebnih izgub časa je prav tako izredno pomembna dobra organizacija, k čemur lahko močno pripomorejo prav registratorji. V osnovanje praktičnega sistema za shranjevanje različnih papirjev je tako smiselno vložiti nekoliko več časa in truda. Na dolgi rok se vam bo to vsekakor obrestovalo. Posamezen registrator naj ne bo prenatrpan z dokumenti, saj bo to precej upočasnilo iskanje. V Biroteki smo za svoje stranke pripravili bogato ponudbo registratorjev različnih debelin in barv, na voljo pa so vam tudi dodatki (nalepke, spenjalni vložki, pregradni kartoni itd.), ki bodo še olajšali shranjevanje oziroma iskanje.


Nič več računanja »peš«

Kljub navidezni preprostosti računov lahko zgolj trenutek nezbranosti povzroči neljubo napako, posledično pa morda celo večjo finančno izgubo za vaše podjetje. Temu se lahko enostavno izognete z uporabo kakovostnega kalkulatorja ali računskega stroja, ki ju boste prav tako našli v ponudbi Biroteke. Na voljo smo vam vsak delovnik od 8.00 do 15.30 v naši poslovalnici v Ljubljani - za nasvete glede pisarniškega materiala ali informacije glede naročil. Lahko nas obiščete osebno, pokličete po telefonu ali pošljete elektronsko sporočilo, na katero vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Biroteka - dolgoletne izkušnje na področju prodaje visokokakovostnega pisarniškega materiala (Ljubljana, Cesta dveh cesarjev 176, ali spletna trgovina).


Biroteka | Pisarniški material - Ljubljana (osebni prevzem) ali spletna trgovina

Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Črne magnetne table zelo priročne namesto oglasne deske
Črne magnetne table zelo priročne namesto oglasne deske

Črne magnetne table so bistveno bolj praktične za oglasno desko, kot bi bila denimo klasična... Več >

Pošlji povpraševanje