Pošlji povpraševanje

OPREMITE SI SVOJ DOM

Podjetje Lagea d.o.o. je Brežiško podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1992. Svojo pot smo začeli z razvijanjem različnih tipov vzmetnic, lateks ležišč, ležišč iz pene ter ležišč z žepkastimi vzmetmi. Naša zavzetost in ljubezen do dela sta nam omogočili, da se dandanes lahko uvrščamo med enega največjih ponudnikov tovrstnih izdelkov v Sloveniji. V naših salonih in spletni trgovini opremisidom.com ponujamo prav vse kar potrebujete za opremo vašega doma.


Spalnice ter otroške in mladinske sobe

Naša ponudba zajema kakovostno izbiro sestavljenih otroških in mladinskih sob, posameznih elementov (postelje, pogradi, pisalne mize, predalniki ipd.) in dodatne opreme. Izbirate lahko med  različnimi dizajni, barvami in materiali, kar omogoča, da lahko zagotovo izberete nekaj, kar bo všeč vam in vašim otrokom. V kategoriji Sobice za dojenčke ponujamo kakovostno pohištvo za dojenčke priznanega proizvajalca Schardt, izbirate pa lahko med posameznimi elementi ali celotnimi sestavi. Na enak način vam ponujamo tudi  ponudbi kvalitetne in estetsko dovršene spalnice za odrasle. Ker imamo na področju spanja vrsto let izkušenj in tradicije, naš spalni program zajema prav vse kar za spanje potrebujete ter se ga na kakršenkoli način dotika. Na izbiro so vzmetnice, ležišča, vzglavniki, letvena dna in podobno.

Popolna oprema za sobo vašega novega člana družineOprema za otroške in mladinske sobe


Kuhinje, jedilnice in ostali dnevni prostori

Naša kategorija »jedilnice« zajema kakovostne jedilne mize, točilne pulte in komode vrhunskega dizajna ter ugodnih cen, ki bodo iz vaše jedilnice oblikovali prostor, kjer boste poleg druženja ob zajtrku, kosilu ali večerji z užitkom preživljali svoj prosti čas tudi sicer. Pri nas prav tako najdete kakovostne blok kuhinje priznanih proizvajalcev in posamične elemente po dostopnih cenah, vrhunske, mednarodno priznane predsobe proizvajalca Germania in Jela, ki se ponašajo s svojim modernim dizajnom in estetiki ter posamezne kose, kot so omarice za čevlje, obešalne stene in ogledala. Ponujamo široko izbiro kopalniške opreme priznanih proizvajalcev, pisarniško pohištvo in opremo dnevne sobe, ki je na voljo v že oblikovanih sestavih, ali njene posamezne elemente kot so sedežne garniture, klubske mizice, TV-omarice, počivalniki, tabureji, vitrine ipd.

Blok kuhinje za vsako stanovanjeModerne kuhinje


Svetila in ostala dodatna oprema za dom

Poleg pohištva, smo prav tako ponosni na svojo izjemno ponudbo zunanjih in notranjih svetil. Izbirate lahko med talnimi, stropnimi, stenskimi, stoječimi, visečimi in namiznimi. Tudi preproge in tepihi so nepogrešljiv del stanovanjske opreme, saj največkrat prispevajo tisti zadnji detajl, ki pomembno vpliva na udobje, toplino in zaokroži splošni vtis prostora. Naša ponudba obsega kakovostne preproge in tepihe najrazličnejših vzorcev, v razponu od zelo preprostih, klasičnih, do povsem abstraktnih.

;pderne notranje svetilke v trgovini Opremi si domZunanja svetila modernih oblik


V kategoriji dodatki vam nudimo najrazličnejše predmete s katerimi boste prijetno zaključili že izoblikovano celoto vaše stanovanjske opreme in jo le še primerno poudarili. Za vas imamo na voljo okrasne blazine, dekorativne slike, kipce, vaze, stenske nalepke ter dodatke za popestritev otroških sob.

OPREMI SI DOM SPLETNA TRGOVINA

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Izdelki

Pokaži vse >
Nakup spalnice
Nakup spalnice

Spalnica je intimni prostor našega doma, zato je najpomembneje, da se v njej počutimo prijetno. K...

Več
Kuhinje in kuhinjski elementi za še tako zahteven okus
Kuhinje in kuhinjski elementi za še tako zahteven okus

Nakup nove kuhinje danes predstavlja večjo časovno in finančno investicijo, predvsem pa gre za prostor,...

Več
Sedežne garniture
Sedežne garniture

Počivalnik, pogovorno mu rečemo tudi fotelj, predstavlja pomemben kos pohištva bivalnega prostora....

Več

Pošlji povpraševanje