Salon svetil Lumen, svetila za dom

Salon svetil Lumen svetila d.o.o.


Salon svetil Lumen d. o. o. - moderna svetila

Lumen d. o. o. je družinsko podjetje, ki proizvaja moderna svetila za dom. V naši pestri ponudbi lahko izberete notranja in zunanja svetila. Osnovni namen našega podjetja je ponuditi strankam različna dekorativna svetila za osvetlitev in dekoracijo ambientov v domovih, poslovnih prostorih ali gostinskih lokalih. Naš salon svetil vam s svojo ponudbo osvetli vsakdan.

Salon svetil Lumen d. o. o. - zunanja svetila

Naš salon svetil vam predstavlja zunanja svetila. Zunanja razsvetljava daje vašemu domu piko na i. Namenjena je osvetlitvi vrtov in dvoriščnih poti. Ko se odločate za zunanja ali notranja svetila, so vam naši strokovnjaki v salonu vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Naša starinska in moderna svetila so visoko kakovostna ter primerna za moderno ali rustikalno opremljene domove in druge objekte. Svetila za dom po vaši želji vam zagotovi salon svetil Lumen d. o. o.

Notranja svetila Namizne svetilke Zunanja razsvetljava

Salon svetil Lumen d. o. o. - notranja svetila

Naš salon vam nudi tudi moderna notranja svetila. Salon svetil poskrbi za vaše dobro počutje. Svetila za dom, ki jih nudi naš salon svetil so kvalitetna in raznovrstna. Naj svetila Lumen osvetlijo vaš vsakdan.

Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje