Lesene igrače za otroke - naravno in varno: vozički za dojenčke, za smeh pa zabavne igre za otroke in za vso družinoLesene igrače za otroke so vedno bolj popularne in to z razlogom. V današnjem svetu, ko se vedno bolj kažejo škodljivi stranski učinki plastike, je edino logično in smiselno, da se vrnemo nazaj k naravi. Lesene igrače za otroke in lesene igre za otroke, ki jih najdete na spletnih straneh podjetja Les-Kra so narejene iz kakovostnega bukovega lesa.

Lesene igrače za otroke, vozički za dojenčke, lesene igre za otroke in še mnogo več - vse to je ročno izdelano, ima pa tudi pozitivno mnenje izdelka domače in umetnostne obrti. Les je topel, naraven material, zato ga imajo otroci radi. Vse barve, s katerimi so pobarvane igre za otroke in vsi drugi leseni izdelki so varne in odporne na slino.

Lesene igrače za otroke so primerne že od rojstva dalje, na voljo so ropotuljice in zelo zanimivi med seboj prepleteni trikotniki.

Vozički za dojenčke

Čudoviti leseni vozički za dojenčke in druge male prijateljčke vašega otroka bodo poskrbeli za razigrano in veselo igro. Ker je voziček narejen iz lesa, je trden in lahko prenese tudi težo otrokovega mlajšega bratca ali sestrice, pa tudi mucki in kužki se bodo radi peljali.

V trgovini Les-Kra vas že čakajo vozički za dojenčke, pa tudi leseni vozički za pomoč pri hoji. Oboji imajo ročaj in nudijo trdno oporo otroku, ki se uči hoditi, obenem pa ga spodbujajo pri učenju z igranjem vlog - tako kot otroka starši peljejo na sprehod v vozičku, tudi otrok pelje svoje igračke.

Izkušnje so pokazale, da so vozički za dojenčke učinkovit pripomoček za učenje hoje, saj ima otrok zaradi trdne opore vedno občutek varnosti in z zaupanjem raziskuje svet okoli sebe. Tako si otrok tudi gradi samopodobo in samozavest, saj se uči novih fizičnih spretnosti.

Lesene igre za otroke

Ko govorimo o lesenih igrah za otroke, nimamo v mislih le klasik, kot so človek ne jezi se, domine in podobno. Lesene so tudi odlične miselne igre za otroke, ki so primerne že za najmlajše - prepleteni leseni trikotniki, pa tudi za malčke in celo odrasli se bodo zabavali. Med miselne igre za otroke sodijo tudi zloženke, labirintne kocke, sestavljanka z različnimi liki in sestavljanka s povezanimi liki. Veliko smeha izzovejo družabne igre za otroke, kot so »ujemi škrata«, veseli možici, kegli in gosenični golf.

V podjetju Les - Kra boste našli kakovostne, naravne igre in igrače za otroke:

  • miselne igre za otroke,
  • družabne igre za otroke in odrasle,
  • sestavljanke,
  • didaktične igrače,
  • ropotuljice,
  • puzzle igre,
  • in še mnogo več.


Les-Kra, Dimitrij Krajnc s.p., povezave do naše spletne strani

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje