Okvirji za slike - največja izbira okvirjev na enem mestu

Družinsko podjetje Okviri V d.o.o. (Okviri Vrhunc) na področju opreme likovnih del deluje že 35 let. Dolgoletno zanesljivo okvirjanje slik je doslej pritegnilo interes mnogih slikarjev, opremljevalcev prostorov in galeristov. Naši izdelki, torej okvirji za slike in fotografije, ustrezajo zelo zahtevnim profesionalnim kakovostnim merilom.

Okvirji za slike so izdelani iz kakovostnega lesa. Na voljo so tako tradicionalne in izvirne oblike, pri katerih sledimo večstoletni tradiciji ročno obdelanih letvic z zlatimi ali s srebrnimi lističi, kot tudi novi dizajni s svežimi strukturami in sodobno površinsko obdelavo.

Šolano osebje vam za vsako likovno delo po individualnem pogovoru predlaga priporočljivo opremo na osnovi estetsko zasnovanih konceptov in s poudarkom na vrednosti likovnega dela. Okvirji za slike bodo izdelani v najkrajšem možnem času, po končanem delu vam jih bomo tudi dostavili. Nudimo tudi razporejanje in obešanje slik pri vas doma.

Z nami bodo vaši stenski okvirji za slike izdelani kakovostno in hitro, predvsem pa po ugodnih cenah.

Okvirjanje slike in fotografij

Kakovostno in hitro okvirjanje slik po ugodnih cenah - preverite naš cenik

Če vas zanima, kakšne je cena za okvirjanje slik, nas pokličite. Cenik vam bomo posredovali po elektronski pošti. Ker je okvirjanje slik popolnoma prilagojeno vašim željam, je naš cenik sicer zgolj informativne narave. Zato vam svetujemo, da nas kar obiščete. Najdete nas na Dolenjski cesti 164, kjer smo vam dopoldne na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 13. ure, popoldne pa od ponedeljka do četrtka od 15. do 18. ure.

Okvirji za slike po meri vaši želja

Okvirjanje slik je lahko enostaven in hiter proces, lahko pa je tudi dolgotrajen in premišljen; odvisno od učinka, ki ga želimo doseči. V splošnem lahko rečemo, da pri okvirjanju kombiniramo okvir, paspartu in fotografijo, sliko ali umetniško delo.

Paspartu je okvir iz kartona, ki ima pomembno vlogo pri videzu izdelka, saj sliko obdaja in služi kot okno, skozi katerega gleda slika. Z njim lahko izpostavimo določeno barvo v sliki, določeno obliko v prostoru, kjer okvir je, ali pa samo vplivamo na velikost izdelka. Majhno sliko lahko s paspartujem vizualno povečamo.

Paspartuji so na voljo v mnogih odtenkih in različnih debelinah. Izbrali ga bomo strokovno - v skladu s fotografijo, okvirjem in vašimi željami.

Stenskih okvirji in okvirjanje slik

Obiščite našo spletno stran in si oglejte, kakšni okvirji za slike krasijo našo ponudbo.

Vabljeni!

Okviri V d.o.o. | Okvirji za slike, okvirjanje slik cenik, okvirjanje slik, stenski okvirji za slike - povezave do naše spletne strani:

- Okvirji za slike

- Okvirjanje slik cenik

- Okvirjanje slik

- Stenski okvirji za slike

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje