A-les d.o.o. | Vrhunske kuhinje

Kuhinje po meri A-les

Vrhunske kuhinje - prenova in načrtovanje kuhinje


Včasih ne vemo, kaj bi radi, in zato potrebujemo pomoč nekoga, da nam najde odgovore. Naši mojstri iz A-lesa lahko pridejo na vaš dom ter vam pomagajo najti pot do vaše vrhunske nemške kuhinje. Uporabljamo namreč 3D program, s pomočjo katerega vam bomo prikazali načrtovani prostor, zapolnjen z izbranimi elementi iz našega programa. Kuhinjo prilagodimo po merah prostora - za naše cenjene stranke najdemo rešitve tudi za manjše prostore ali prostore nadstandardnih oblik. Morda pa točno veste, česa si želite, a tega ne znate ubesediti. Pri oblikovanju in izdelavi nas zato vodi naše osnovno načelo, to je prilagodljivost željam naših kupcev ter poudarjena skrb za kvaliteto pohištva. Naši oblikovalci so v prvi vrsti svetovalci. Prisluhnejo vam in vaše želje upoštevajo pri zasnovi popolne sodobne kuhinje po vašem okusu. Naj bo načrtovanje kuhinje kreativni proces in »naloga« ki se je bomo skupaj z vami lotili z veseljem. Opcija je tudi: namesto nove, prenova kuhinje.

Vrhunske nemške kuhinje


Vrhunske sodobne nemške kuhinje lahko izbirate med kakovostnimi proizvajalci. Omogočamo vam akcije, popuste in odprodajo kuhinjske opreme. Nemške kuhinje so prepoznavne po stalnih inovacijah in uveljavljanju vedno novih tehnologij. Nemške kuhinje vedno prepoznajo potrebe svojih kupcev in jim tudi z veseljem ustrežejo.

Nemške kuhinje vedno na prvo mesto dajejo kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. Vrhunske nemške kuhinje so prepoznavne po svojem tipičnem dizajnu, s pomočjo katerega lahko kot vaš načrtovalec kuhinje vedno najdemo edinstvene rešitve, kar pomeni, da vašo sanjsko kuhinjo narišemo do milimetra natančno. Vrhunske nemške kuhinje so pojem čiste kvalitete, predvsem pa pomenijo gastronomski užitek, toplino in druženje... V srcu vašega doma, vaši kuhinji.

Vrhunske kuhinje po naročilu


Naše vrhunske kuhinje po naročilu so enostavnih linij in se dobro vključujejo v moderne, a tudi bolj klasične koncepte opremljanja. Naše sodobne vrhunske kuhinje vas nagovarjajo, da jih obogatite z dodatki po vaši izbiri - posebno obdelanim steklom, inox ali alu dodatki, izbranimi ročaji ali zgolj z vam ljubo dekorativno keramiko. Na videz enostavna kuhinje, a v resnici bogate in tople. Njihovo zgodbo zaokrožijo skrbno izbrani ročaji in stekla v vitrinah. Pestrost izbire, izvirna oblika nape, različne kombinacije klasičnih ali elementov z dvižnimi vrati ter ravnih ali zaokroženih polic nam omogočajo, da vrhunske kuhinje iz naše ponudbe prilagodimo vsem prostorom.
V našo raznoliko ponudbo torej spadajo vrhunske kuhinje in jedilnice, ravno tako moderne sedežne garniture, nudimo tudi pohištvo za spalnice.

A-les d.o.o. | Kuhinje, povezava do naše spletne strani:
  • Kuhinje
  • Dekorativni kamen