Avtoservis Špan - vulkanizerske storitve

avtoservis Špan

Nudimo vam kakovostne vulkanizerske storitve, med drugim popravilo alu platišč, popravilo pnevmatik. V našo ponudbo spada tudi montaža pnevmatik za vse vrste vozil (osebna, kombinirana, poltovorna, tovorna, motorje) in optična nastavitev podvozja. V naši spletni trgovini lahko izbirate pnevmatike priznanih proizvajalcev (Michelin, Goodyear, Dunlop, Bridgestone, Continental, Pirelli, Bf Goodrich, Sava, Kleber, Nokian, Kormoran).

Nudimo vam kvalitetne vulkanizerske storitve za vse vrste vozil

Avtoservis Špan d.o.o.je specializirano podjetje za vulkanizerske storitve vseh vrst. Nudimo vam popravilo pnevmatik ter popravilo alu platišč. V našo ponudbo spada tudi montaža pnevmatik za osebna vozila, montaža pnevmatik za kombi vozila ter montaža pnevmatik za motorna vozila, optična nastavitev podvozja ter druge storitve iz vulkanizerstva.

O podjetju

Vulkanizerstvo Špan je majhno podjetje, ki ga odlikujejo kakovostne in ugodne vulkanizerske storitve. Vulkanizerstvo Špan svoje storitve nudi že več kot dvajset let, odlikuje nas strokovnost, dolgoletne izkušnje in dobro poznavanje avtomobilskega trga. V podjetju se trudimo, da bi bili dostopni vsem, kar opiše naš moto »AVTOPLAŠČI ZA VSA VOZILA, CENE ZA VSAK ŽEP«. Optična nastavitev podvozja, popravilo pnevmatik ter popravilo alu platišč, montaža pnevmatik za vse vrste vozil so storitve, ki jih nudimo, svojo dejavnost pa smo pred leti še razširili. Tako sedaj za čistočo vašega jeklenega konjiča skrbi ročna Avtopralnica Špan.

Montaža pnevmatik in popravilo pnevmatik za vse vrste vozil

Vulkanizerstvo Špan vam nudi storitve kot so montaža pnevmatik in popravilo pnevmatik za osebna vozila, kombi vozila in motorna vozila. Poleg tega nas odlikuje kakovostno popravilo alu platišč. Nudimo vam pnevmatike priznanih proizvajalcev po konkurenčni ceni.

Vulkanizerske storitve ter optična nastavitev podvozja

Vulkanizerske storitve so dejavnost, ki nas odlikuje že vrsto let in po katerih smo poznani, svojo dejavnost pa smo nedavno razširili tudi na avtooptiko. Optična nastavitev podvozja je še ena storitev, ki jo bomo z veseljem opravili za vas.

montaža pnevmatik

Kje nas najdete?

Podjetje se nahaja na dveh lokacijah. Galjevici 11a in na Viču - Cesta dveh cesarjev 176 (vulkanizerstvo, ročna avtopralnica Špan ter avtooptika). Obiščite nas in si zagotovite kvalitetne in ugodne storitve iz vulkanizerstva.

Avtoservis Špan d.o.o.Galjevica | Vulkanizerske storitve, popravilo alu platišč, popravilo pnevmatik - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje