Pošlji povpraševanje

Medikoel|Proizvodnja profesionalnih medicinskih aparatov

Podjetje Medikoel d.o.o. je proizvodno podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo profesionalnih medicinskih aparatov.


Naše glavno vodilo je oskrba uporabnikov s kvalitetnimi in uporabnimi medicinskimi pripomočki, ki imajo funkcionalno vrednost pri izboljšanju zdravja. Pri svojem delu uporabljamo lasten strokovni kadrovski potencial in sodelujemo s priznanimi inštitucijami z medicinskega področja.

V svoje izdelke vgrajujemo le najboljše materiale in komponente, tako zadostimo najstrožjim standardom in je kot tako funkcijsko in kvalitetno na najvišjem možnem nivoju.

Naša vizija je, da z doslednim 'vgrajevanjem' kvalitete v proizvode dosegamo vodilna mesta v proizvodnji in dobavi medicinskih izdelkov doma in po svetu.

Medikoel d.o.o. se poleg medicinski pripomočkov ukvarja tudi z razvojem, izdelavo in samopridelavonaravnih preharanskih dopolnil za zdravljenje različnih bolezni, s poudarkom na ameriškem slamniku. Učinkovine ameriškega slamnika so edine snovi, ki jim Evropska Agencija za Zdravilauradno priznava učinke za krepitev odpornosti organizma.

Velik poudarek dajemo tudi na t.i. 'zdravje iz panja' oziroma področju apiterapije.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje