Medikoel | Proizvodnja profesionalnih medicinskih aparatov

Podjetje Medikoel d.o.o. je proizvodno podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo profesionalnih medicinskih aparatov.

 


Naše glavno vodilo je oskrba uporabnikov s kvalitetnimi in uporabnimi medicinskimi pripomočki, ki imajo funkcionalno vrednost pri izboljšanju zdravja. Pri svojem delu uporabljamo lasten strokovni kadrovski potencial in sodelujemo s priznanimi inštitucijami z medicinskega področja.

V svoje izdelke vgrajujemo le najboljše materiale in komponente, tako zadostimo najstrožjim standardom in je kot tako funkcijsko in kvalitetno na najvišjem možnem nivoju.

Naša vizija je, da z doslednim 'vgrajevanjem' kvalitete v proizvode dosegamo vodilna mesta v proizvodnji in dobavi medicinskih izdelkov doma in po svetu.

Medikoel d.o.o. se poleg medicinski pripomočkov ukvarja tudi z razvojem, izdelavo in samo pridelavo naravnih preharanskih dopolnil za zdravljenje različnih bolezni, s poudarkom na ameriškem slamniku. Učinkovine ameriškega slamnika so edine snovi, ki jim Evropska Agencija za Zdravila uradno priznava učinke za krepitev odpornosti organizma. 

 

Velik poudarek dajemo tudi na t.i. 'zdravje iz panja' oziroma področju apiterapije.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Medikoel d.o.o.
Naslov
Jalnova cesta 2
4240 Radovljica
Spletna stran
E-pošta
+386 4 537 85 10
Seznam fraz
Ameriški slamnik, razvoj medicinskih aparatov, proizvodnja medicinskih aparatov, medicinski pripomočki
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA