Avto na plin - stopite iz preteklosti v prihodnost


Zavedanje, da moramo za okolje poskrbeti, sicer bomo ljudje s svojim načinom življenja slej kot prej uničili naravo, je vedno globlje zasidrano v naši zavesti. Vsak od nas lahko k temu pripomore z drobnimi odločitvami, ki jih sprejemamo v vsakdanjem življenju. Takšna je tudi odločitev, da bomo uporabljali avto na plin oziroma predelali svoje vozilo tako, da bo delovalo na utekočinjen naftni plin.Avtomobil na plinni več neka znanstvenofantastična izmišljotina, ampak je naša sedanjost - kot kažejo raziskave - tudi naša prihodnost. Sopite v naš avtoplin center in se pogovorite z našimi strokovnjaki. Pojasnili vam bodo, kakšne so prednosti tako predelanega vozila.

PREBERITE SI VEČ O PORABI GORIVA

Avtomobil na plin - predelava vozil

Če imate običajno vozilo, ki deluje na bencin, pa bi radi za svoj žep in za okolje naredili nekaj koristnega, lahko pa izberete najenostavnejšo alternativo - avto na plinPredelava avtomobila je mogoča v naših delavnicah, kjer bomo vašega običajnega jeklenega konjička hitro in kakovostno spremenili vavto na plin. V naših servisnih delavnicah po Sloveniji (Ljubljana, Celje, Maribor itd.) naši strokovnjaki redno opravljajo predelavo in vsakokrat se izkaže, da je bila odločitev pravilna. Stranke so zadovoljne, vozijo se ceneje in prijazneje do okolja.

Avto na plin ima številne prednosti


Avtomobil na plinOdgovor na vprašanje, zakaj izbrati prav našavtoplin center, ko se boste odločili za predelavo na plin, je precej preprost: zanesljivost, kakovost in ugodna cena. Vaš avto bomo na plin predelali po ceni, ki je odvisna od tipa avtomobila oziroma motorja, nato pa se boste vozili za polovično ceno. Avtomobil na plin je aktualen tudi zato, ker se vaša investicija izjemno hitro povrne. To obdobje je odvisno seveda tudi od tega, koliko kilometrov naredite v enem letu, a avto na plin je zanesljivo prijaznejši do vaše denarnice kot avto na bencinski pogon, saj je poraba goriva veliko manjša. Poleg tega pa seveda občutno manj onesnažuje okolje - kar pa je dolgoročno še pomembnejše.