Pošlji povpraševanje

Avto na plin - predelava avta na avtoplin prinaša cenejšo in okolju prijazno vožnjo

Avto na plin predelavaAvto na plin je priljubljen predvsem zaradi nizkih stroškov goriva, ki jih prinaša nizka cena plina, in manjšega onesnaževanja narave. Izpust okolju škodljivih snovi je namreč tudi za 50 odstotkov manjši kot pri najpogosteje rabljenih gorivih. Predelava avta na avtoplin je dobra tudi za vozilo. Avtoplin ima namreč zaradi svojih lastnosti ugoden vpliv na motor. Ta deluje tišje, njegovi cilindri se manj obrabljajo, motorno olje je bolj trajno, trajnost katalizatorja in lambda sonde pa se podvoji. Tako ima motor daljšo življenjsko dobo.
Avto na plin je obenem varnejši od avta, ki za pogonsko gorivo uporablja bencin. Rezervoar za plin ob morebitnih trkih zdrži tudi velike pritiske, saj je izdelan iz okrepljenega materiala. Poleg tega pa ima tudi poseben varnostni ventil. Če do vžiga plina vseeno pride, pa ta zgori v obliki navzgor usmerjenega plamena, kar je varneje od razlitja bencina.
Vgradnja avtoplina v vozilo je enostavna in hitra ter je možna pri skoraj vseh vozilih. Je pa predelava avta na avtoplin bolj priporočljiva pri avtomobilih na bencinski pogon, saj je cena predelave pri dizelskih motorjih precej višja in jo mnogi odsvetujejo. Ne glede na ceno predelave pa je avto na plin naložba, ki se vam v vsakem primeru povrne že po 20.000 prevoženih kilometrih.

Preprosta, hitra in ugodna predelava vozil

avto na plin cenaPredelave vozil izvajamo v naših servisnih delavnicah, kjer vgrajujemo vrhunski plinski sistem. Navdušila vas bo ugodna cena predelave. Hkrati pa vam nudimo strokoven pristop pri nasvetih, kakovostni predelavi in nadaljnjem servisiranju vozil.
Predelava vozil na avtoplin je s tehničnega vidika razmeroma preprosta in hitra ter ne zahteva nobene mehanske predelave motorja, saj vgradnja avtoplina poteka ob njem. Rezervoar za plin običajno pritrdimo v prostor za rezervno kolo. Tako v prtljažniku ostane dovolj prostora. Krmilna naprava za vbrizgavanje omogoča nezaznavno preklapljanje med obema viroma goriva, bencinom in plinom. V primeru, da ostanete brez plina, enostavno preklopite na bencinski sistem in nemoteno peljete dalje.

Avto na plin - nizka cena plina in cena predelave, manjša poraba goriva ter manjši izpusti škodljivih emisij so le nekatere prednosti, ki jih prinaša vožnja na plin. Zakaj jih ne bi bili deležni tudi vi? Stopite v stik z nami ali pa obiščite našo spletno stran.
Vabljeni!

Z AVTOM NA PLIN BOSTE OGROMNO PRIHRANILI - PREVERITE TUKAJ!

Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Dr. Tadej Tasič- avtoplin Plineks in varčna predelava vozil
Dr. Tadej Tasič- avtoplin Plineks in varčna predelava vozil

Tadej Tasič je direktor ter strokovno usposobljen nadzornik podjetja Plineks d.o.o., ki je... Več >

Pošlji povpraševanje