Pošlji povpraševanje

Juhant doo

Juhant d.o.o.

Juhant d.o.o. je inovativno podjetje, ki rešuje izvirne konstrukcijske in tehnološke probleme v industriji, ekologiji in transportu. Odlikujejo nas kvaliteta, usmerjenost k potrebam strank in zanesljivost. Naši produkti so nameščeni na hidroregulacijskih in hidroenergetskih objektih tako doma kot v tujini.

Številne storitve in izvirne rešitve
Ponujamo številne storitve:
- električno varjenje,
- razrez pločevine,
- struženje in rezkanje ,
- vzdrževanje strojev,
- popravila in nadgradnje ,
- oglaševanje.

Izdelujemo tudi:
- produkte za dvorišče in dom,
- varjence za hidrogradnjo ,
- hidroregulacijske zapornice in opremo,
- montažne konstrukcije ter
- nosilne konstrukcije.

Ograje, stopnice ter zunanji kovinski objekti, kot so nadstreški in montažni objekti s kovinsko konstrukcijo, so samo nekateri izmed izdelkov, ki jih za vas izdelamo po naročilu. Specializirani smo za izdelavo hidroregulacijske tehnike za male električne elektrarne kot tudi tehniko za upravljanje z regulacijskimi vodotoki.


Montažne konstrukcije, alternativna energija in ekologija

Juhant d.o.o. je ekološko usmerjeno podjetje. Zavzemamo se za ohranjanje človeku prijazne okolice, za ekološko in alternativno energijo ter za zmanjševanje onesnaženja in izpusta toplogrednih plinov v ozračje.
Izdelujemo konstrukcije, ki se uporabljajo za montažo sončnih kolektorjev in fotovoltaičnih elementov ter cevno infrastrukturo za prenos toplotne energije. Na konstrukcije se lahko montira tudi vrsta antenskih sistemov za sprejem in za oddajanje.


Hidroregulacije in energetika

V naši proizvodnji smo projektirali in naredili sistem za hidroregulacijo in grobo filtriranje vode za male hidroelektrarne. Izdelujemo:
- filtrirne rešetke,
- manjše in velike zapornice z ročnim ali avtomatskim krmiljenjem,
- vsipne silose, namenjene kontroliranim pretokom agresivnih tekočin (za kanalizacijo) in
- kompleksne varjence specifične namembnosti.

Razvijamo ekološki pristop, iščemo alternativne vire energije in ponujamo montažne konstrukcije, hidroregulacijo, električno varjenje, razrez pločevine, vzdrževanje strojev, nosilne konstrukcije, oglaševanje ter druge produkte in storitve na okolju prijazen način.

Za vse podrobnosti nas pokličite po telefonu na številko 01/721 41 16 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na info@juhant.si!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje