Pošlji povpraševanje

Ličarska stojala  |  Ličarske pištole in brusilke  |  Polirke

Ličarska oprema, ki jo ponuja podjetje Selekto

Selekto se kot distribucijsko podjetje povezuje s številnimi svetovno znanimi proizvajalci. Odlikujejo ga profesionalnost, to, da so pri njih stranke vedno na prvem mestu ter dolgoletne izkušnje na področju delovanja. Izdelki, ki so v ponudbi, pripadajo naslednjim blagovnim znamkam: Silco, PPG, Debeer, Rupes in Devibiss.

V ponudbi podjetja najdemo kategorije produktov kot so brusna sredstva, kiti, temeljni materiali, maskirni izdelki, laki in barve, mešalni sistemu, tesnilni materiali in podobno. Ena izmed kategorij je tudi ličarska oprema in pripomočki. Med ličarsko opremo štejemo razna ličarska stojala, ličarske pištole, brusilke, polirke in podobno.

Ličarska stojala

Na voljo je več različnih tipov ličarskih stojal. Naj naštejemo le nekatere izmed njih: 7710 Roto Body Stand, 7720 Heavy Duty Panel Stand in 7730 Multipurpose Adjustable Stand. Ličarsko stojalo 7710 Roto Body Stand je zelo prilagodljivo in vrtljivo stojalo, ki je namenjeno težkim koroserijskim delom. Njegova prednost je v tem, da se ga lahko enostavno namesti, omogoča enostavno barvanje. Primerno je tudi za zahtevnejše koroserijske dele.

Ličarsko stojalo 7720 Heavy Duty Panel Stand je možno prilagoditi težkim koroserijskim delom. Omogoča varno uporabo, enostavno namestitev in veliko prilagodljivost. Ker je okvir nastavljiv, je z njim možno izvajati barvanje pod različnimi koti. Poglejmo si še ličarsko stojalo 7730 Multipurpose Adjustable Stand, ki je uporabno za različne koroserijske dele kot so pokrov motorja in odbijači. Možno je zelo dobro prilagoditi širino in višino podpornih ročic in samega okvirja. Ko stojala ne potrebujete več, ga lahko enostavno zložite na čim manjši volumen, kar omogoča enostavno hranjenje.

Multi avtoličarsko stojaloRobustno ličarsko stojaloVrtljivo ličarsko stojalo


Ličarske pištole in brusilke

Poglejmo si še eno izmed ličarskih pistol, ki so na voljo v ponudbi podjetja Selekto. Gre za vrhunsko ličarsko pištolo 5010 Silco Spraygun proizvajalca DeVilbiss, ki je uporabna v avtoličarstvu. Uporabna je za nanos barv vseh vrst pa tudi lakov na vodni osnovi kot tudi na osnovi topil. Znana je po svoji Trans-Tech tehnologiji in HVLP tehnologiji. Ta omogoča, da je s to ličarsko pištolo možen nanos večje količine materiala z nizkim tlakom. Tovrstna pištola je zelo natančna in uporabniku pomeni visok izkoristek zaradi homogenega snopa. Ličarska pištola DeVilbiss DV1 je primerna za nanos prozornega laka. Omogoča izjemno kontrolo pri delu z njo, zanesljivost in uspešnost. Izdelana je za nanos vodilnih industirjskih brezbarvnih lakov. Skrbi za kar največji prihranek uporabljene barve. Poleg pištol pa so v ponudbi podjetja Selekto tudi nekateri drugi pripomočki, ki se jih uporablja v kombinaciji z njimi kot so podstavki za ličarske pištole, in podobno.

Na spletni strani podjetja Selekto lahko najdete tudi različne tipe brusilk. Naj navedemo le nekatere: RE21ALN, RH356A Scorpio III in SL42AEV. Orbitalna pnevmatska brusilka RE21ALN je namenjena pripravi manjših ter srednje velikih površin. Gre za orodje, s katerim se operira z eno roko. Kot zelo kakovostno in izjemno se izkaže predvsem na manjših odsekih, robovih in neravnih površinah. Na napravi je možno regulirati pretok zraka. Orbitalna električna brusilka SL42AEV je še posebej primerna za uporabo na večjih površinah. Omogoča optimalno natančnost tudi ko gre za najzahtevnejše površine. Vsebuje multifunkcijski regulator vrtljajev. Ima nastavek, ki je pripravljen za sesalno cev.

Ličarska pištola za nanos bazeLičarska pištola za nanos prozornega lakaNaključno orbitalna električna brusilka


Polirke

Poglejmo si še eno izmed polirk v ponudbi. Polirka HR81ML Set Bigfoot iBrid Nano je polirka z dolgim vratom. Gre za večnamensko orodje, ki se ga lahko uporablja za poliranje v rotacijskem načinu gibanja. Napravo se lahko napaja prek baterij ali električnega kabla. Gre za zelo lahek izdelek, s katerim je možno upravljati z eno roko.

Električna polirka za ličarjeElektrična orbitalna polirka za ličarska delaNaključno orbitalna pnevmatska polirka


Trgovina z ličarskim potrošnim materialom

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje