Pošlji povpraševanje

Kovinske police, kovinski regali in predalniki za pregledno in urejeno shranjevanje

Kovinsko pohištvo, kot so kovinski regali in predalniki, so prisotni v vsakem delovnem okolju, industriji, športnih objektih, zdravstvenih in izobraževalnih ustanovah, tako v pisarnah in v vseh vrstah javnih prostorov, saj je zelo koristno za hranjenje in zaščito osebnih predmetov. Kovinske police predstavljajo tudi najboljšo rešitev za vašo klet, shrambo, garažo, delavnico, pa tudi za domačo pisarno, saj omogočajo optimalno izrabo prostora ter pregledno in urejeno shranjevanje. Še zlasti če jih postavimo od vrha do tal in od stene do stene.
Kovinske police, kovinski regali in predalniki predstavljajo trpežno in vzdržljivo pohištvo, predvsem pa higienično in enostavno za vzdrževanje. Na površinah in težje dostopnih mestih lesenih polic, regalov in predalnikov se velikokrat nabira umazanija, ki jo le s težavo odstranite. Pri kovinskih regalih pa prah s kovinske police hitro in enostavno pobrišete s suho ali mokro krpo. Poleg tega lahko kovinsko pohištvo zlahka prestavljamo z enega mesta na drugo. V primeru, da se kovinske police regala ali predal na predalniku rahlo poškoduje, se da te poškodbe zlahka popraviti.

Kovinske police po meri posameznika

Kovinske police in regaliKovinsko pohištvo je izdelano iz kakovostnih materialov, vrhunska je tudi sama izdelava. Kovinsko pohištvo je skladno z direktivami in varnostnimi predpisi EU, prijazno do okolja ter na voljo po ugodni ceni. Našo pestro ponudbo pohištva iz kovine sestavljajo pisarniški in skladiščni kovinski regali in predalniki za klet, shrambo, garažo ali delavnico ter kovinske omare za garderobo, orodje ali čistila.
Kovinske police so primerne za vse pisarne, banke in finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, knjižnice, skladišča, garaže, šole, arhive, muzeje, druge državne ustanove in športne organizacije.
Regali lahko imajo odprte stranice, po želji lahko stranice in zadnjo steno tudi zapremo. Kovinski regali in kovinske omare pa bodo bolj trdni, če jih bomo pritrdili v steno ali pa povezali med seboj.

Urejeno okolje v pisarni, skladišču ali delavnici ni pomembno le zaradi videza, temveč tudi iz povsem praktičnih razlogov. Če je vsaka stvar na svojem mestu, jo bomo vedno zlahka našli.
Našo ponudbo kabelskih polic in kovinskega pohištva dopolnjujejo tudi korita za rože in vrtno pohištvo. Zato nikar ne odlašajte in nas čim prej obiščite. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje