Iblo - prodaja, montaža in servis

Pooblaščeni uvoznik in distributer klimatskih naprav in sistemov LG, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav z rekuperacijo. V podjetju Iblo d.o.o. poleg zgoraj naštetega nudijo tudi montažo in servis vseh prodanih naprav.


LG klimatske naprave

Podjetje Iblo nudi tako sobne kot kasetne klimatske naprave. Sobne klimatske naprave se ponavadi uporabljajo v stanovanjih kjer ena klimatska naprava ohlaja načeloma en prostor. V kolikor vam prostor ne dopušča montaže na steno si lahko ogledate ponudbo talno, stropnih klimatskih naprav, kjer montaža naprave poteka, kot že ime pove, ali na tleh ali na stropu. Kasetne klimatske naprave, pa so v osnovi namenjene hotelom, restavracijam in poslovnim prostorom, kjer želimo udobno klimo v večjem številu prostorov.

Iblo stenske klimatske naprave


Toplotne črpalke

Toplotne črpalke spadajo med najbolj ekološki način ogrevanja prostorov in sanitarne vode. Glede na izolacijo in stanje objekta kupec izbira med nizkotemperaturnimi ali visokotemperaturnimi toplotnimi črpalkami. Ogrevanje s toplotnimi črpalkami je primerno tako pri talnem, kot stenskem ali stropnem ogrevanju. Če pa želimo obdržati radiatorsko ogrevanje pa moramo prej preveriti zmogljivost naših radiatorjev. Prav tako lahko zberete vir ogrevanja. Najbolj pogoste in popularne so prav gotovo toplotne črpalke zrak – voda, sledijo pa jim še toplotne črpalke voda – voda in zemlja – voda.

Iblo toplotne črpalke, nizkotemperaturne in visokotemperaturne


Prezračevalne naprave

Prezračevalne naprave se delijo na lokalne in centralne. Najmodernejše prezračevalni sistemi nudijo tudi rekuperacijo zraka. Na hitro lahko obrazložimo, da so lokalni prezračevalni sistemi namenjeni prezračevanju enega prostora. Najpogosteje se jih vgradi v že obstoječe objekte, saj je montaža več ali manj enostavna. Centralne prezračevalne sistem se najpogosteje vgradi v objekt v času gradnje ali temeljite prenove. Namenjen je prezračevanju vseh prostorov objekta, njegova montaža pa je seveda temu primerno bolj kompleksna. Omenjena rekuperacija pa je razlog, zakaj se vedno več kupcev odloči za prezračevanje, tudi doma, s prezračevalnimi napravami. Rekuperacija zraka namreč omogoča manjšo porabo energije po sistemu, da  zunanji zrak ogreje na notranjo temperaturo še pred dovodom svežega zraka v prostor.

Prezračevalni sistemi z rekuperacijo za dom ali poslovne prostore

Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Klimatska naprava
Klimatska naprava

Prihaja poletje in veliko ljudi se sprašuje, katero klimatsko napravo izbrati, da bo pravšnja... Več >

Pošlji povpraševanje