Pošlji povpraševanje

Za večjo varnost in udobje našega doma

Vhodna vrata imajo zagotovo estetsko funkcijo, vendar v prvi vrsti skrbijo za varnost vseh, ki prebivajo v bivalnem objektu in imajo hkrati vpliv na udobje v našem domu. Razlika med posameznimi modeli vhodnih vrat tako ni le vizualna, temveč tudi funkcionalna. Nekateri modeli nam omogočajo več prilagoditev, še posebej tisti iz aluminija, drugi manj.

Izbiramo lahko med različnimi barvami, ki jih z lahkoto prilagodimo barvi fasade, odločimo se lahko za kombinacijo lesa in ALU vhodnih vrat, različne modele kljuk in še mnogo več. V podjetju Delutech d.o.o.  lahko izbirate med najbolj kvalitetnimi materiali - aluminijem, lesom in steklom, pri tem pa zmeraj upoštevamo vaše želje. Vedno sledimo načelu popolnosti, zato v naši prodaji najdete tisto, kar želite najti - vse je odvisno od vaše domišljije, zato sprostite domišljijo, ker je pri nas čisto vse mogoče!

Vhodna vrata za hiše izdelujemo po naročilu, pri čemer upoštevamo vse vaše želje in pričakovanja, nakar za vas izdelamo popolni vhod. Nakup vhoda je velikokrat težaven, vendar ne, če si ogledate modele v našem programu prodaje. Inovativne in ekskluzivne oblike ALU vhodnih vrat Delutech privlačijo pozornost tako lastnikov kot obiskovalcev. Poslušajte svoje srce in izberite tista vhodna vrata, ki jih bodo občudovali mnogi. Tako preprosto je!


Vhodna vrata

Prodaja vhodnih vrat za vse objekte – moderni in klasični modeli

Želje naših strank so zelo različne, zato naša prodaja vhodnih vrat zajema pester nabor raznolikih modelov, ki so dobavljivi v poljubni barvi. Tako prodaja vhodnih vrat ni namenjena zgolj tistim, ki prisegajo na najbolj moderne dizajne vhodnih vrat, niti ne le tistim, ki zagovarjajo klasične rešitve, trdno naslonjene na tradicijo. Prepričani smo, da je mogoče pri nas najti pravo rešitev za vsak dom in za vse okuse.

Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran in nas kontaktirate. Natančne informacije o delovnem času boste našli na naši spletni strani. Z veseljem vam bomo predstavili različne možnosti in vam pomagali s strokovnimi nasveti. Ne glede na to, ali se odločite za vhodna vrata iz aluminija ali za kombinirana z lesom, ste lahko prepričani, da boste pri nas dobili resnično vrhunsko kvaliteto, ki je potrjena tudi z mnogimi uglednimi nagradami za inovativne rešitve na področju zunanjega stavbnega pohištva. 

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje