AG VEBO d.o.o. catering oprema: zložljive mize - trdne mizne plošče, prti za mize in stoli

AG VEBO d.o.o. Gostinska oprema


Catering oprema podjetja AG VEBO za nove poslovne priložnosti


Catering oprema podjetja AG VEBO d.o.o. je ena izmed pomembnih točk na seznamu obveznosti, ko organizirate prireditev. Catering je dejavnost, ki skrbi za pripravo, dostavo in postrežbo hrane in pijače na raznih prireditvah ali družbenih dogodkih. Catering je torej daleč od preproste dostave pizze, zato morate paziti na vsako podrobnost in kot gostitelj poskrbeti za ugodje povabljenih gostov in poslovnih partnerjev. Vsak dogodek morate natančno načrtovati, upoštevati število gostov, kraj dogodka in vremenske razmere. Okusna hrana je na prirejenem dogodku seveda nujna, a način, kako jo boste postregli in kje, so prav tako bistvenega pomena.Trdne in vzdržljive zložljive mize, ki vsebujejo kakovostne mizne plošče in kovinska podnožja za mize, lepo pogrnjeni prti in zložljivi stoli so zato prioriteta, ki jo zahteva profesionalna catering oprema.


Catering oprema mora biti ne le udobna in kvalitetna, temveč mora biti, skladno s samo dejavnostjo, praktična.Zložljive mize in stoli morajo ustrezati dani priložnosti. Naše podjetje ima na voljo mizne plošče večih dimenzij, v ponudbi pa so tudi dekorativni prti za mize in priložnosti primerni banketni ali plastični zložljivi stoli. Catering je pogosto nomadska dejavnost, nenehne selitve, prenašanje opreme, sestavljanje in razstavljanje opreme je v taki dejavnosti neizogibno, zato morate biti preudarni, ko se odločate, katera je najbolj primerna catering oprema za vas.


Podjetje AG VEBO d.o.o. s petnajstletno tradicijo ima široko ponudbo izdelkov, med katerimi je tudi catering oprema, v kateri so različne mize in stoli: zložljive mize, zložljive mizice, zložljivi stoli, mizne plošče, prti za mize in še več. Poleg nakupa gostinske opreme, je na voljo tudi izposoja gostinske opreme.


Catering oprema: mizne plošče različnih dimenzij in vrhunske kakovosti


Mizne plošče so nuja in osnovna oprema, ko se odločamo, kakšna catering oprema je najboljša v našem primeru. Namreč, mizne plošče so zasnovane iz zelo trpežnih in kvalitetnih materialov, ki mizo varujejo pred udarci, cigaretnimi ogorki, soncem, dežjem in drugimi vremenskimi neugodnostmi, s katerimi se moramo soočiti, ko opremo ponujamo množici različnih ljudi. Obenem mora naša izbrana catering oprema vzdržati nenehne selitve iz enega kraja na drugi. Plošče so načeloma vodoodporne in varne pred ognjem, zato prti za mize niso nujni, so pa lep dodatek za popestritev.

Mizne plošče so na voljo v različnih dimenzijah. Zložljive mize Barbara imajo:

  • visoko stabilnost
  • prenesejo obremenitev do 350 kg
  • so zelo lahke za prenašanje: do 30 kg za mizo premera 180 cm.


AG VEBO nudi zložljive mize različnih oblik in dimenzij. V naši ponudbi lahko izberete okrogle banketne zložljive mize: premera od 122 do 180 cm. Lahko se odločite tudi za pravokotne zložljive mize - dimenzije so:

  • 152 x 76 cm
  • 183 x 76 cm
  • 243 x 76 cm

in kvadratne mizne plošče dimenzije 90 x 90 cm. Na voljo pa so tudi barske zložljive mize.

AG VEBO catering oprema: kvalitetne zložljive mize in priložnosti primerni prti za mize


Ko se naposled odločite za primerne stole in zložljive mize, pridejo na vrsto še tiste pomembne malenkosti, ki ustvarijo prijeten ambient, v katerem se bodo gostje sproščeno pogovarjali in uživali izvrstno kulinariko. Za slavnostne pogostitve nikakor ne morete zgrešiti z dolgimi belimi prti za mize in okrasnimi pentljami, za enostavnejše pogostitve pa se razkošju raje odpovejte in sledite načelom minimalizma. V naši ponudbi za catering pa lahko izberete tudi transportne vozičke za mize in stole.


Podjetje AG VEBO d.o.o., catering oprema - povezava do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Nov razstavni prostor podjetja AG Vebo v Ljubljani
Nov razstavni prostor podjetja AG Vebo v Ljubljani

Spoštovani Gostinci, Hotelirji in ostali podjetniki. Ljubljani smo odprli razstavni prostor... Več >

Pošlji povpraševanje