Pošlji povpraševanje

Obisk cvetličarne Spaans vas ne bo pustil ravnodušnihOdprla se je prva holandska cvetličarna pri nas! Obisk cvetličarne Spaans vas ne bo pustil ravnodušnih, o čemer se lahko prepričate že s skokom na njihovo spletno stran. Spaans ni cvetličarna, kot smo jih vajeni. Seveda prodajajo tudi pomladno cvetje, sobne rože in drevje, a njihova posebnost je, da nudijo čudovite ureditve objektov in zunanjosti.

Drevje in pomladno cvetje v zunanjih ureditvah

Krajinska arhitektura se ukvarja z ureditvijo zasebnih vrtov, parkov, hotelov, javnih mestnih površin, sprehajalnih poti, športnih parkov in otroških igrišč. Cvetličarna Spaans nudi sodelovanje na vseh korakih: od idejne zasnove in projekta za gradbeno dovoljenje do izvedbenih načrtov za izvajalce in končne izvedbe v prostoru. Poleg strokovnjakov dostavijo tudi drevje, pomladno cvetje in drugo sezonsko cvetje ter vse ostale elemente zunanje ureditve - lonce in lončnice, korita, vaze.

Sobne rože, drevje in pomladno cvetje v notranjih ureditvah

Drevje in pomladno cvetje ne pride v poštev le pri zunanjih ureditvah, čudovito se poda tudi v notranjost hotelov, avl, trgovskih centrov, protokolarnih objektov in drugih pokritih objektov. Sobne rože in lončnice čudovito dopolnijo izbrani in kakovostni cvetlični lonci, vse pa je seveda prilagojeno slogu prostora ter vzdušju, ki mu je namenjen. Poroka zahteva čisto drugačen cvetlični aranžma kot druge priložnosti, poročna floristika pa je prav tako eno od področij, ki jih cvetličarna Spaans nudi. Poročni šopek in poročno cvetje morajo biti usklajeni s slogom, ki si ga ženin in nevesta izbereta.

Cvetličarna Spaans - privoščite si obisk prve holandske cvetličarne pri nas

Ob obisku cvetličarne Spaans si boste lahko ogledali njihov bogat izbor rastlinja (pomladno cvetje, drevje, sobne rože, stabilizirano cvetje) ter okrasne keramike za lončnice (cvetlični lonci, vaze, korita) in drugih dodatkov. Zelo ponosni so na prav na svoj keramični program, saj nudijo izdelke ECRI keramika. Ti cvetlični lonci vaze in korita so vrhunske kakovosti in polepšajo in dopolnijo sobne rože in lončnice. Iz cvetličarne Spaans gotovo ne boste šli praznih rok. Še več, s prijaznim in strokovnim nasvetom vam bodo z veseljem dopolnili vaše znanje in vam predstavili še novosti, ki jih lahko vpeljete v svoje stanovanje ali na vrt za še prijetnejše bivanje.

Cvetličarna Spaans Tomaž Spaans s.p., povezave do naše spletne strani

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje