Pošlji povpraševanje

Podjetje Kova d.o.o. - varnost (varstvo) pri delu, ekologija in varnost (varstvo) pred požarom

V podjetju Kova d.o.o. se ukvarjamo z različnimi dejavnostmi, ki so povezane z varovanjem okolja, človekove lastnine in njegovega zdravja. Že več kot 20 let stremimo k temu, da vse vaše dejavnosti potekajo varno in čim manj obremenjujejo okolje in zdravje. Takrat je bila naša temeljna dejavnost varnost pri delu, saj je na tem področju na slovenskem trgu zevala velika luknja. Postopoma pa smo v podjetju Kova razširili svojo ponudbo in dodali varstvo okolja, požarno varstvo, gradbeni inženiring in sisteme vodenja. Na vseh teh področjih sodelujemo s številnimi podjetji, ki svoje zadovoljstvo z našimi storitvami dokazujejo tako, da se vedno znova odločajo zanje.

Kova - zanesljiv partner pri vaših projektih

Bistvena prednost podjetja Kova je v tem, da smo zanesljiv in kompetenten partner pri vaših projektih, pa naj gre za varstvo pri delu, varstvo pred požarom, gradbeni inženiring ali pa ekologijo. Ves čas sledimo razvoju na področjih varovanja zdravja in okolja ter varnosti pri delu in v prostem času, zato ohranjamo pomembno prednost pred ponudniki, ki stagnirajo. Pri svoji dejavnosti v podjetju Kova združujemo različna strokovna znanja in kompetence, kar je za naše delovanje bistvenega pomena. Imamo vse potrebne certifikate kakovosti, med drugim smo že pred 10 leti prejeli tudi certifikat, ki potrjuje, da delujemo v skladu s standardom SIST EN ISO 17020 in je podjetje postalo tudi kontrolni organ tipa A.

Cilji podjetja Kova - kakovost in ekonomičnost

Kot vsako podjetje se tudi Kova sooča z vprašanjem svojih ciljev in poslanstvom. Že vse od svojih začetkov želimo s svojo dejavnostjo postati uspešno in kakovostno podjetje, ki svojim strankam ponuja vse, kar potrebujejo na področju, kot so ekologija, varstvo pri delu, varstvo pred požarom ... Obenem si podjetje Kova želi svojim partnerjem omogočiti varčnejše (bolj ekonomično) in uspešnejše poslovanje. Našo ponudbo lahko preverite na naši spletni strani.

Kova d.o.o. | Kova, ekologija, varstvo pri delu, varstvo pred požarom, varnost pri delu - povezave do naše spletne strani:
  • Ekologija
  • Varstvo pri delu
  • Varstvo pred požarom
  • Varnost pri delu
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje