Baterijski vrtalnik je nepogrešljivo orodje


Brez zapletanja v kabel, kot se rado zgodi pri električnem orodju


Baterijski vrtalniki Black&DeckerBaterijski vrtalnik je nepogrešljivo orodje vsakega gospodinjstva in delavnice. Z njim lahko zvrtamo luknje v različne materiale ali pa privijemo vijake. Primerni so za delo na terenu oz. povsod tam, kjer ni električnih priključkov. Baterija vrtalnika je dovolj vzdržljiva, da boste lahko do konca opravili želeno opravilo.
Pri izbiri primernega baterijskega vrtalnika sta pomembna predvsem namen in pogostost uporabe. Če boste baterijski vrtalnik uporabljali zgolj občasno, potem je smotrno izbirati med izdelki iz nižjega cenovnega ranga. V kolikor boste baterijski vrtalnik potrebovali za profesionalno rabo, potem vam svetujemo modele iz višjega cenovnega razreda, ki imajo zelo vzdržljivo baterijo, kateri je običajno priložena še dodatna baterija. Tako lahko eno baterijo polnite, medtem ko uporabljate drugo. Mase vrtalnikov se med seboj ne razlikujejo prav dosti, vendar so za delo na višini bolj primerni lažji baterijski vrtalniki, saj preprečujejo bolečine v rokah. Kar nekaj takšnih baterijskih vrtalnikov boste našli v naši bogati ponudbi - baterijske vrtalnike Black&Decker, DeWalt in Stanley.


Bogat izbor baterijskih vrtalnikov za vse želje in zahteve


Baterijski vrtalniki dosegajo približno enako zmogljivost kot električno orodje, pa vendar se vrtalniki med seboj nekoliko razlikujejo po moči. Na srečo boste v naši paleti izdelkov našli baterijske vrtalnike, ki bodo primerni za vaše opravilo glede na moč, maksimalno število obratov, težo, zmogljivost vrtanja v različne materiale, število stopenj in prestav ter dodatno opremo in funkcije. Kljub njihovi raznolikosti pa je vsem baterijskim vrtalnikom iz naše trgovine z orodjem (DeWalt, Black&Decker, Stanley ...) skupno to, da so vrhunsko izdelani, zmogljivi in hkrati priročni za uporabo. Ker gre za izdelke priznanih proizvajalcev, vam lahko zagotovimo, da vam bodo služili še vrsto let. Vljudno ste vabljeni, da poiščete baterijske vrtalnike in električno orodje v naši spletni trgovini in industrijski prodajalni v Grosuplju. Prav tam za vas opravimo tudi servis orodja in naprav.


G-M&M d.o.o. | Baterijski vrtalniki Black&Decker in električno orodje priznanih znamk - povezave na našo stran:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje