Pošlji povpraševanje

Bagri Caterpillar - močni, udobni in vsestransko uporabni

Gradbena mehanizacija Caterpillar v industriji postavlja standarde s svojimi močnimi, udobnimi in vsestransko uporabnimi stroji. Zasnovani so tako, da lahko v krajšem času z njimi opravite več dela. Pri izkopih jaškov in pri manjših delih okoli hiše nam bodo pomagali mini in majhni bagri, medtem ko bomo za večje izkope in rušenja objektov potrebovali pomoč srednjih in velikih bagrov.
V podjetju Teknoxgroup vam je na voljo široka paleta nove gradbene mehanizacije Caterpillar skupaj s pripadajočimi delovnimi priključki, kot so na primer žlice za bager. Naš prodajni program vključuje tako bagre na gosenicah, kot na kolesih, pa tudi bagre nakladalce ter hidravlične bagre, ki se uporabljajo v rudnikih.
Našo ponudbo pa dopolnjuje tudi rabljena gradbena mehanizacija različnih proizvajalcev. Vsak od ponujenih rabljenih strojev je razvrščen v ustrezno kategorijo (od 1 do 5) glede na stanje uporabe, kar vam bo v veliko pomoč pri odločitvi glede izbire.

Bager goseničar - gosenice za bager kos tudi najtežjim delovnim pogojem

Cat mini bagri so odlična rešitev za urejanje okolice ali zemeljska dela na težko dostopnih terenih. E serija majhnih bagrov ima prostorno kabino ter zmogljiv motor z ACERT™ tehnologijo. Cat bagri veljajo za najboljše v razredu glede na raznovrstnost del, ki jih lahko opravljajo. Srednji bagri so znani po svojem povratnem momentu, hidravlični moči, možnosti nadzora, krajšem delovnem ciklu, zanesljivosti, nižjih stroških posedovanja in obratovanja in najboljši produktivnosti v tonah na uro v industriji.
Caterpillar obenem ponuja široko paleto tovarniško vgrajenih hidravličnih dodatkov in delovnih priključkov. Ta raznovrstnost, ki je najobširnejša v razredu, poveča učinkovitost in upravljanje na terenu.

Cat Bagri na kolesih - vsestranski in mobilni

Bagri CaterpillarD serijo Cat bagrov na kolesih odlikujeta vsestranskost in mobilnost, kar vam omogoča, da delo končate z manj stroji in v krajšem času. Uporabite jih lahko za različna dela, na primer za čiščenje kanalov ali vzdrževanje cest. Idealni so za dela, kjer je treba med opravljanjem dela stroj premikati. Glede na to, da lahko vozijo s hitrostjo do 37 km/h, lahko Cat bagre na kolesih hitro prestavimo z enega mesta na drugo in tako znižamo stroške transporta.
Različni pomožni hidravlični sistemi omogočajo uporabo širokega spektra delovnih priključkov. Obenem imajo Caterpillar bagri na kolesih najboljšo preglednost v razredu, tako ob pogledu naprej in na obe strani kot tudi ob pogledu navzgor. Premorejo tudi standardno vzvratno kamero s prikazom na zaslonu v kabini.

Obiščite našo spletno stran in preverite, kaj vse vam še ponujamo. Ne bo vam žal. Vabljeni!


Teknoxgroup | Ugoden nakup in najem bagra - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje