Kovinske konstrukcije Hifa - kakovostna jeklena konstrukcija po naročilu

Hifa kovinske konstrukcije

Kovinske konstrukcije podjetja Hifa

Kovinske konstrukcije (notranje ograje, zunanje ograje), ki jih nudi podjetje Hifa so kvalitetne in ugodne. Izdelajo se tudi po naročilu, prilagodijo pa se vašim željam in arhitekturnim posebnostim oz. specifikacijam vaše hiše. V ponudbi so kovinska ostrešja in ojačitve, nosilci za solarne in fotovoltaične sisteme, požarne kovinske stopnice, pomožne kovinske stopnice in drugo. Kovinske konstrukcije so primerne za vsako hišo, z upoštevanjem vaših želja pa dosežemo obojestransko zadovoljstvo.

HIFA - JEKLENA KONSTRUKCIJA PO VAŠI MERI

Jeklena konstrukcija za stopnice

Jeklena konstrukcija je izredno močna, zato lahko kljubuje vsem dejavnikom, razen seveda načrtni rušitvi. Posebej primerna je kot naknadna dodelava vaše hiše ali bloka, še posebej v primeru dodatne varnosti kot so na primer požarne kovinske stopnice. Te stopnice se pritrdijo na zunanjo stran stavbe in zagotavljajo visok standard tako z vidika požarne varnosti kot tudi z vidika same stabilnosti konstrukcije. V primeru prostorske stiske v hiši pa so zelo dobrodošla razna pomožna stopnišča.Takšne notranje stopnice so stabilne in varne, saj vsebujejo tudi ročaje oz. stopniščne ograje za varno vzpenjanje in sestopanje. Kovinske konstrukcije Hifa so priznane kakovosti, zato pokličite na telefonsko številko 01/429 74 32 ali na gsm 031/688 704, če pa raje pošiljate e-pošto, pa to lahko storite na: info@hifa.si.

Kovinske stopnice in ograje po naročilu

Jeklena konstrukcijaJeklena konstrukcija je praktična dopolnitev za različne namene. Lahko gre za notranje inox ograje ali za zunanje prašno barvane ograje, požarne stopnice, solarne sisteme, na voljo pa so tudi avtomobilski nadstreški, nadstreški za terase in balkone ter dvoriščna vrata. Jeklena konstrukcija zavaruje vaše premoženje in vam večkrat povrne vloženo investicijo, zato pokličite podjetje Hifa! Konstrukcije so protikorozijsko zavarovane z najrazličnejšimi premazi glede na vaš okus: prašno barvana ograja, vroče pocinkana ali kombinacija obeh. Izbirate lahko med različnimi barvami, ki se lepo skladajo s fasado, streho ali dvoriščne ograje (inox, alu ograje) v primeru nadstreška za avto. Kovinske konstrukcije so v tem smislu prilagodljive bolj kot si mislimo. Skupaj s strokovnjaki podjetja Hifa izberite primerno in varno konstrukcijo!

Hifa d.o.o. | Kovinske konstrukcije, kovinske stopnice, jeklena konstrukcija, inox ograje- povezave do naše spletne strani: