Vitamin D3 -kako pomembni so vitamini za otroke?

Pomanjkanje vitamina DVitamin D3 v našem telesu opravlja pomembne funkcije, zato lahko pomanjkanje vitamina D vodi k nastanku številnih zdravstvenih težav. Ker ima vitamin D pomembno vlogo pri razvoju kosti in zob je zadosten vnos še posebej pomemben pri otrocih, saj jim omogoča normalen razvoj. Vitamini za otroke so na voljo tudi v trgovini podjetja Valens, v katerem se še kako zavedamo pomembnosti zadovoljevanja potreb po vitaminih. Za vaše najmlajše smo pripravili posebej prilagojeno formulo prehranskega dopolnila v obliki ustnega pršila, ki vsebuje vitamin D3 v naravni obliki, kot ga poleti s pomočjo sonca sintetizira naša koža. Za dodatne informacije obiščite spletno stran ali nas kontaktirajte.http://www.valens.si/imunofit/

VITAMINI ZA OTROKE

Vitamini za otroke

Vitamini za otroke so namenjeni podpiranju zdravega in normalnega razvoja naših malčkov. Dodajanje vitamina D je ključnega pomena v obdobju otroštva, saj je takrat oblikovanje okostja izjemno hitro. Vsebnost vitamina D v materinem mleku običajno ne zadošča otrokovim potrebam, zato je vitamin D3 potrebno nenehno dodajati. Pomanjkanje vitamina D pri otrocih lahko vpliva na razvoj otrok tako, da onemogoča normalen in zdrav razvoj. Želite preprečiti pomanjkanje pri svojem otroku? Odločite se za vitamine za otroke.

pomanjkanje vitamina D pri otrocih

Vitamin D3

Pomanjkanje vitamina D3 je najpogostejše v zimskih mesecih, ko so otroci manj izpostavljeni sončnim žarkom, zato je v tem letnem času še posebej pomembno dodajati vitamin D. Ali ste vedeli, da obstaja razlika med vitaminom D2 in D3? Za dodatne informacije in vprašanja smo vam vedno na voljo, zato nas kontaktirajte. Odločite se za nakup vitamin D3 prehranskega dopolnila za otroke in jim tako omogočite normalen in zdrav razvoj.