Izdelujemo kvalitetne postelje po naročilu in se prilagajamo strankam

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z mizarstvom že dolga leta. S kakovostnim in poštenim delom smo si pridobili ogromno strank, katere nas cenijo in nam zaupajo ter opremili mnogo domov, gostinskih lokalov, poslovnih prostorov in celo protokolarni objekt. Z lesom živimo, ga dihamo in ga imamo v krvi. Svojim strankam se trudimo ponuditi celovite rešitve ter se vsakega projekta lotimo individualno. Imamo izkušnje, znanje in dobre svetovalce, ki pomagajo strankam načrtovati ter izbrati primerno pohištvo. Uporabljamo najboljše materiale ki nam nudijo pogoje, da izdelujemo samo vrhunsko pohištvo. Z manj se ne zadovoljimo nikoli. Opremljamo moderne in klasične kuhinje, izdelujemo pohištvo za kopalnice, spalnice, otroške sobe, predsobe in poseben poudarek namenjamo posteljam, ki jih tako kot vso ostalo opremo, lahko izdelamo po naročilu. Zavedamo se, da je kvaliteten spanec pomemben za vsakogar, zato so tudi naše postelje kvalitetne in udobne.

Kvalitetne postelje izdelane po naročiluTiptske postelje ali postelje izdelane po naročilu

Zakaj izbrati posteljo po naročilu in kakšna je najboljša?

Mnogo postelj, ki jih lahko najdete na tržišču, si zaradi slabe kakovosti skorajda ne zasluži tega imena, zato smo se v podjetju že v samem začetku odločili, da bodo naše postelje kvalitetne in bodo nudile vse tisto, kar morajo dobre postelje nuditi – najboljše pogoje za spanje, združene z lepim videzom. Šele takrat bomo lahko s ponosom rekli, da so postelje izdelane v Sloveniji – pri nas. Poudariti je potrebno, da je bolj kot sam videz postelje, pomembno udobje, s tem pa seveda njena primerna velikost. Prav zato, da ne zasedejo vsega prostora kamor so umeščene, so lesene postelje po meri odlična rešitev za marsikatero spalnico, otroško sobo ali sobo za goste. Zakonske postelje po naročilu ljudje izbirajo glede na način spanja, ki so ga vajeni in pogosto tudi glede na njihove zdravstvene težave. Mlajši pari se zadovoljijo z manjšimi dimenzijami, starejši pari pa pri spanju potrebujejo dovolj prostora, saj se velikokrat borijo z nespečnostjo ter bolečinami v hrbtenici in sklepih.

Najbolj pogoste oblike lesenih postelj


Lesene postelje po meri so za marsikoga pogosto edina rešitev

Vsaka postelja ni primerna za vsak prostor, še posebej če je prostora malo. Kljub temu, pa je z malo prilagodljivosti mogoče rešiti vsako težavo ter manjše spalnice opremiti s posteljo po naročilu, ko tipska varianta ni primerna. Če ste v dvomih kako opremiti prostor za spanje, se obrnite na nas in naše strokovnjake. S pomočjo dolgoletnih izkušenj vam bomo lahko dobro svetovali ter vašo spalnico opremili s kvalitetno posteljo izdelano v Sloveniji. Pokličite nas ali nam pišite in skupaj bomo našli pravo rešitev.

Postelje po naročilu - viseče postelje

Pohištvo po naročilu pri mizarstvu Kajzer

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje