Pošlji povpraševanje

Pisarniški stoli so najbolj pomemben del pisarniške opreme

Na izbiro notranje opreme v veliki meri vpliva njen dizajn, vendar pa je pri pisarniških stolih, poleg njihovega videza izjemnega pomena tudi njihova funkcionalnost in ergonomija. Dober pisarniški stol namreč preprečuje poškodbe hrbtenice in poskrbi za pravilno telesno držo, kar omogoča daljše in udobnejše sedenje ter tudi po osem urnem delavniku preprečuje bolečine v hrbtu.
Kvalitetni pisarniški stoli imajo tri pomembne lastnosti, ki so podpora naravne drže posameznika v vseh sedečih položajih, podpora naravnega gibanja ter možnost prilagajanja, saj se ljudje eden od drugega precej razlikujemo. Zlasti pri telesni višini, ki je večja od 1,91 ali manjša od 1,51 m, je potrebno poiskati stol, ki ga je možno prilagoditi vaši velikosti.
Ustrezni stoli za zdravo sedenje morajo prav tako vsebovati prilagodljivo naslonjalo, sedišče in naslonjalo za roke. Priporočljivo je tudi naslonjalo za glavo, ki razbremeni vratna vretenca. Sedišče naj bo nastavljivo v višini med 40 in 53 centimetrov in globoko najmanj 40 do 57 centimetrov. Njegovo višino se nastavi tako, da imate stopala v celoti na tleh, vaša golena in stegna pa tvorijo pravi kot. Nekateri modeli omogočajo tudi možnost nastavitve nagiba v strani, moči nagiba naslonjala ter pomika naprej in nazaj. Takšni premiki omogočajo tako imenovano aktivno sedenje, ki zmanjša bolečine in napetosti v hrbtu, vratu in ramenih, razbremeni medvretenčne ploščice ter celo spodbuja presnovo.

Ergonomski pisarniški stoli za zdravo držo

Pisarniški stoli Ergos, so več kot le stoli

Popolnoma nastavljivi ergonomski stoli Ergos, ki so na voljo v našem podjetju, omogočajo, da večino svojega delovnega časa, svoje delovne zadolžitve opravljate ob najmanjšem mišičnem naporu, obremenitvi sklepov in minimalni količini porabljene energije ter z njimi poskrbite, da je vaše telo v ravnovesju. To pomeni, da nobeno skupina vaših mišic ni predolgo napeta ali ohlapna. Njihovo ergonomsko sedišče vsebuje posebno spominsko peno, ki se v popolnosti prilega uporabniku ter je prešita s trpežno in kvalitetno tkanino. Mrežno hrbtišče je izdelano iz prilagodljivega mrežastega naslona s funkcijo samodejnega nastavljanja višine. Naslona za roke sta 3D nastavljiva in vsebujeta mehko oporo za roke. Nastavljamo ju lahko po višini, naprej in nazaj ter levo in desno, kar pri dolgotrajnem sedenju poskrbi za optimalno držo. Nosilec naslona za glavo je nastavljiv po višini, sam naslon pa tudi po nagibu. Tovrstni stoli vsebujejo tudi ledveno oporo, ki jo lahko nastavite po višini in naklon hrbtišča z zaklepanjem v petih položajih. Njihovo podnožje je izdelano iz visoko sijajnega aluminija, opremljeno z 60mm PU kolesi.
Naše podjetje nudi tudi ergonomske direktorske stole, ki bodo zadovoljili tudi najbolj zahtevne okuse. Pri nakupu nudimo možnost vračila v 30 dneh.

PREIZKUSITE ERGONOMSKI PISARNIŠKI STOL TUDI VI

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto & video

Izdelki

Pokaži vse >
Ergonomski pisarniški stoli
Ergonomski pisarniški stoli

Ergonomski pisarniški stoli spodbujajo aktivno sedenje in nenehno delovanje mišic. Kot vemo, trebušne...

Več
Pisarniški stol
Pisarniški stol

Pisarniški stol. Katerega izbrati? Tržišče je z njimi zasičeno, vsi se ponašajo z najboljšo kakovostjo,...

Več
Pisarniški stoli
Pisarniški stoli

Pisarniški stoli morajo nuditi udobje ter spodbujati zdravo sedenje. Takšni so ergonomski pisarniški...

Več
Pokaži vse >
Stojalo za prenosnik
Stojalo za prenosnik

Stojalo za prenosnik je zelo uporaben pripomoček, ki vas bo tekom dela na računalniku ves... Več >

Pisarniški stoli
Pisarniški stoli

Pisarniški stoli za hrbtenico oz. ergonomski pisarniški stoli, so priporočljiva in najbolj... Več >

Pošlji povpraševanje