Razstrupljanje jeter z izdelkom Liverin Forte

Za razstrupljanje jeter v spletni trgovini Tosama ponujamo izdelek Liverin Forte (Pharmalife). Prehransko dopolnilo vsebuje originalno formulo s sestavinami, ki spodbujajo delovanje jeter in prebavil: suhi rastlinski izvlečki pegastega badlja, golostebelnega sladkega korena in indijske kosmulje, vitamini B-kompleksa in vitamin E. Pegasti badelj (Silybum marianum) z učinkovino silimarin prispeva k zaščiti in razstrupljanju jeter. Pomaga k zdravemu delovanju tega organa in dobro vpliva na prebavo. Golostebelni sladki koren (Glycyrrhiza glabra) s triterpenskim saponinom glicirizinom ima protivnetni učinek. Aktivne snovi v izdelku prispevajo k vzdrževanju normalnega delovanja sluznice v prebavnih organih. Sestavini indijske kosmulje (Phyllanthus amarus) sta filantin in hipofilantin. Ob uravnoteženi prehrani služi za ohranjanje ravni lipidov (holesterola in trigliceridov) in sladkorjev v krvi ter vrednosti pH v želodcu. Vitamin E ščiti celice pred oksidativnim stresom, vitamini B-kompleksa pa imajo vlogo pri presnovi ali metabolizmu ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin. Pakiranje tega izdelka vsebuje 60 tablet, priporočena sta jemanje treh tablet na dan (pred obroki) in uporaba tri mesece. Dnevnega odmerka ne smemo prekoračiti. Jemanje prehranskih dopolnil  za razstrupljanje jeter ne nadomesti zdrave prehrane in drugih načel zdravega sloga življenja. Skrbeti moramo za pravilen vnos vlaknin, sadja, zelenjave in tekočin ter uravnotežene mere preostalih skupin živil v prehranski piramidi, si vzeti čas za gibanje, počitek in sprostitev.

razstrupljanje jeter

Razstrupljanje telesa: kapljice, napitki, praški, prehranska dopolnila

Pri Tosami je na voljo tudi več drugih izdelkov, s katerimi si pomagamo pri razstrupljanju telesa in jeter. Izdelek Artičoka brezalkoholne kapljice XXI (Soria) ima več funkcij. Spodbuja delovanje in razstrupljanje jeter ter pomaga k funkcioniranju prebavil pri slabostih, napenjanju in občutku polnosti. Artičoka je tudi rastlina, dobra za srce. Služi za vzdrževanje normalne ravni maščob v krvi in za ohranjanje zdrave telesne teže. Izdelek vsebuje liofiliziran tekoči ekstrakt iz listov artičoke (Cynara scolymus L.), njegova izboljšana formula pa pomeni boljšo absorpcijo in razpoložljivost za telo. Steklenička vsebuje 50 ml tekočine in ima merilno kapalko za doziranje.

V ponudbi imamo tudi Multi EM ferment in Zeostar (Eubiosa). Kombinacija teh dveh proizvodov pomaga varovati pred škodo, povzročeno z vsakdanjim stresom, prispeva k razstrupljanju telesa in krepi imunski sistem. Multi EM ferment (500 ml) je simbiotičen napitek, proizveden z večstopenjskim postopkom fermentacije z izkoristkom 31 efektivnih mikroorganizmov in 31 zelišč. Je antioksidant, vpliva na imunski sistem in nudi celično zaščito. Izboljša koncentracijo, spomin in razpoloženje ter navdaja z energijo. Zeostar (110 g) pa je mineralni kompleks vulkanskega izvora, zeolit-klinoptilolit, ki veže težke kovine, histamin, amoniak.

Prehransko dopolnilo DrenVin (Erbenobili) vsebuje izvlečke sadežev in zelišč (ananas, papaja, ortosifon, regrat, gentiane, navadni repinec, zeleni čaj, baobaba). Mineralni prašek MegaHydrate (Institut O) je izdelan po zgledu himalajske pitne vode in ima antioksidantske učinke, na voljo je v obliki kapsul ali v prahu.

prehransko dopolnilo Drenvin

Shujševalne diete in čiščenje telesa

Za izgubo odvečne telesne teže sta pomembna gibanje in zdrava prehrana. Kot podpora pri hujšanju so pripravne kapsule Hafesan beluši. Kapsule imajo blag čistilni efekt in vsebujejo prah belušev (Asparagus officinalis), v katerem so ohranjene učinkovite sestavine te rastline. Pakiranje (250 mg) vsebuje 75 kapsul, priporočeno uživanje pa je trikrat dnevno po tri kapsule.

PREVERITE TUDI ZAKAJ PRIHAJA DO URINSKE INKOTINENCE

Naravno razstrupljanje in čiščenje jeter

Pegasti badelj je v ljudski medicini znana zdravilna rastlina za jetra. Za razstrupljanje jeter se priporoča še izdelek Pegasti badelj ekstrakt 50 ml (Soria). Je naraven in ne vsebuje sladkorja, alkohola, konzervansov, barvil ... Spodbuja delovanje jeter in jih zaščiti. Tekoči ekstrakt ima dobro absorpcijo in je enostaven za uživanje. Kakovost zagotavlja skladnost s standardi ISO in GMP. Temna steklenička je opremljena z graduirano kapalko za odmerjanje dnevne količine kapljic, ki jih razredčimo v vodi (pred uporabo stekleničko pretresemo). Ekstrakt iz plodov rastline služi za čiščenje jeter.