Avto center Velič - ponudba storitev

Avto center Velič vam nudi storitve kot so: avtoservis, avtoklima, avtooptika, pnevmatike, vulkanizerske storitve, vulkanizerstvo, in vzdrževanje pnevmatik.
Avto center Velič

Avtoklima - vzdrževanje klimatske naprave

Avtoklima oziroma klimatska naprava v avtomobilu potrebuje redno vzdrževanje in vnovično polnjenje s posebnim plinom, ki omogoča hlajenje zraka v potniški kabini. Avto center Velič priporoča pregled klime vsaj na dve leti. Ob pregledu klimatske naprave preverimo tesnost in delovanje avtoklime ter očistimo zračne kanale. Strokovnjaki v AC Velič poskrbijo, da vam v vročih poletnih ne bo nikoli vroče v avtomobilu.


Avtooptika - nastavitev podvozja

Avtooptika je poleg izbire gum izredno pomembna za varno vožnjo. Gre za nastavitev podvozja, kar omogoča manjšo obrabo gum, udobnejšo in predvsem varnejšo vožnjo. Avtooptika v Ljubljani zajema: popravilo zamaknjenih koles, nagib koles in nastavitev zaostajanja koles. Proces je v celoti avtomatiziran, nadzorujejo pa ga naši izkušeni strokovnjaki.


AC Velič - pnevmatike

Pnevmatike so zelo pomembne za varnost v prometu, menjamo jih pred zimsko in letno sezono. V AC Velič vam svetujemo s pravo izbiro pnevmatik za vaš avtomobil, kar vam poleg varnosti v določeni sezoni prinaša tudi manjšo porabo goriva. V AC Velič boste našli ugodne in kakovostne avtomobilske pnevmatike.


Vulkanizerske storitve

Vulkanizerske storitve Avto centra Velič zajemajo menjavo, montažo in centriranje pnevmatik. Izvedene so strokovno in cenovno ugodno. Menjava pnevmatik je obvezna, ko pride do obrabe ali do spremembe trdote pnevmatike. Montaža je obvezna tudi ob menjavi zimske in letne sezone, ob zaznanem nepravilnem tresenju avtomobila pa je potrebno centriranje pnevmatik. Poleg omenjenega vam nudimo tudi shranjevanje pnevmatik.

Pnevmatike in platišča

Vulkanizerstvo zajema prodajo pnevmatik, zimskih in letnih, različnih znamk in dimenzij, poleg tega pa še alu in jeklena platišča različnih modelov. Da ne bi čakali v vrsti, se na obisk vulkanizerja v AC Velič lahko predčasno naročite. Nove akcije pnevmatik in platišč lahko spremljate na naši spletni strani.


Avto center Velič - avtoservis in vzdrževanje avta

Vzdrževanje avta je izrednega pomena, saj podaljšuje njegovo življensko dobo in ga naredi prijetnega za uporabo. Redni hitri servis vam zagotavlja, da bo vaš avto optimalno pripravljen na vožnjo, s tem pa tudi varen. V AC Velič vam poleg rednega servisiranja avtomobila priporočamo globinsko čiščenje vozil, nego usnja in odstranjevanje madežev. Naj bo vaš avto varen in lepo vzdrževan.

Avto center Velič | Avtoservis, avtoklima, avtooptika, pnevmatike, vulkanizerske storitve - povezave do naše spletne strani:

- Avtoklima
- Avtooptika
- Vulkanizerstvo
- Vzdrževanje pnevmatik

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje