Pošlji povpraševanje

Prigo - servis vozil Mercedes-Benz in prodaja rezervnih delov

Prigo d.o.o.

Pri opisovanju vozil Mercedes-Benz se nikakor ne da izogniti besedama zanesljivost in kakovost. Prigo nudi servis osebnih, dostavnih in tovornih vozil Mercedes, ki so že vrsto let sinonim za vrhunska vozila. Mercedes-Benz vas ne bo nikoli razočaral - Prigo kot dolgoletni Partner osebnih, dostavnih in tovornih vozil prav tako ne. Pripeljite vaše vozilo v naš servis osebnih vozil Mercedes-Benz in ga prepustite strokovnjakom.

SERVIS IN PRODAJA REZERVNIH DELOV MERCEDES-BENZ


Cilji podjetja Prigo - servis osebnih vozil Mercedes-Benz

Servis osebnih vozil si je za svoj cilj zastavil predvsem eno stvar - zadovoljno stranko oziroma kupca. Temu je podrejeno vse delovanje v našem podjetju, pa naj gre za servis osebnih vozil Mercedes-Benz, njihovo prodajo ali katero koli izmed drugih storitev, ki so pri nas na voljo. Servis in trgovina nenehno vztrajata pri kakovosti in standardih, ki so značilni za podjetje Mercedes-Benz.


Široka paleta storitev za vse avtomobile znamke Mercedes

Servis ponuja pester izbor različnih storitev:

  • reden servis osebnih vozil Mercedes-Benz
  • diagnosticiranje napak na vozilih
  • popravilo napak in poškodb
  • servis Mercedes pa ima na voljo tudi pranje in čiščenje osebnih in drugih vozil
  • dobavo originalnih nadomestnih delov in opreme, pnevmatik

Servis Mercedes-Benz in druge storitve

V podjetju A1 d.d. (v prodajno-servisnem centru Prigo) uredimo tudi zavarovanje, homologacijo, tehnični pregled in registracijo vozil ter popravilo vozil na cesti. Naš servis je pooblaščeni servis vozil Mercedes-Benz in ima prvo specializirano testno stezo za vozila Mercedes-Benz v Sloveniji, na voljo pa vam je tudi šola varčne vožnje, s katero lahko prihranite od 2 do 3 litre goriva na 100 km.

Več informacij pa lahko najdete na naši spletni strani!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje