Predstavitev

Veliko podjetnikov se sprašuje; kako prodati več, zakaj moje prodajno pismo nima učinka, kako do podatkov ali baze potencialnih strank, kako prehiteti konkurenco, kako obdržati dobre stranke, kako do več priporočil, kako do zaslužka s spletno stranjo, kako motivirati sebe in zaposlene, kako znižati stroške oglaševanja, kako odpraviti plačilno nedisciplino,...

Podjetje LISAC&LISAC podjetnikom omogoča konkretne informacije za takojšnje povečanje prodaje in dobička.

Naše bogate izkušnje (ustanovljeni smo bili 1996) in več kot 38.000 slušateljev poslovnih seminarjev, podjetniških delavnic in simulacij so garancija za zadovoljstvo naših strank, zaradi katerih smo postali eno vodilnih zasebnih podjetij na področju poslovnega (podjetniškega) izobraževanja.

Željam in zahtevam naših strank se posveti skupina strokovnjakov podjetja LISAC&LISAC, ki pokrivajo različna področja (direktni marketing, trženje, oglaševanje, telemarketing, internetne strani, internet, sistem prodaje, coaching, retorika, podjetništvo, izterjava...), in jim na podlagi praktičnih izkušenj pomagamo do želenih rezultatov. Za naše stranke smo dosegljivi tudi izven delovnega časa - četudi želijo samo en hiter odgovor ali nasvet na njihovo vprašanje.

Naši najbolje prodajani in obiskani delavnici Nemogoče (več kot 121 ponovitev in več kot 4752 udeležencev), se približujejo tudi ostali seminarji, delavnice in poslovne simulacije; trenutno je največ povpraševanja po delavnici SISTEM PRODAJE in internetnih seminarjih.

Poglejte si naš abonma seminarjev in delavnic in izkoristite kakšno poslovno priložnost za povečanje produktivnosti in dobička.

Zaradi povečanega povpraševanja po specifičnih storitvah na področju podjetniškega svetovanja in direktnega marketinga smo za vas pripravili tudi specializirane storitve:priprava marketinških dokumentov kot so prodajna besedila, prodajna pisma, brošure, letaki, oglasi, newsletterji, whitepaperji, besedila za spletne strani...ocena oz. analiza vaših obstoječih marketinških dopisov in drugega prodajnega gradiva..

Na naši spletni strani www.lisac-lisac.si smo pripravili tudi brezplačne vsebine, tekste in e-seminarje, ki vam lahko pomagajo pri doseganju zastavljenih ciljev, predvsem na področju prodaje in marketinga.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje