Unipro d.o.o. - projektni inženiring

Projektni inženiring Unipro

V podjetju Unipro se ukvarjamo z vsemi storitvami v zvezi z avtomatizacijo cestnega prometa in nudimo vse izdelke, ki jih potrebujete za sodobno opremljeno parkirišče, ustrezno signalizacijo na cesti in nadzor ali protivlomno zaščito stavb. Naš projektni inženiring zajema vse, kar potrebujete - od začetnih načrtov (projektna dokumentacija) do svetovanja, izvedbe in servisa. Ne glede na to, kako posebne in specifične so vaše razmere, bomo skupaj našli ustrezno rešitev. Najpomembnejše je to, da se k projektu vključijo strokovnjaki, ki vedo, kaj delajo in tako je že od vsega začetka projekt zasnovan tako, kot mora biti, ne le najbolj funkcionalno, temveč tudi skladno z zakonskimi določili. A zakaj bi si s tem belili glavo vi? Prepustite načrtovanje in izvedbo našim strokovnjakom za projektni inženiring.

Avtomatizacija prometa, oprema za parkinge, signalizacija - VABLJENI!

Oprema za parkirišča - varno in funkcionalno parkiriščeOprema za parking

Naš projektni inženiring se ukvarja z načrtovanjem in izdelavo različnih sistemov za opremljanje parkirišč. Poleg zapornic, zapor, potopnih stebričkov, video nadzornih sistemov in signalizacije imamo lastno proizvodnjo vhodnih in izhodnih terminalov, etažnih števcev vozil za parkirne hiše in diferencialnih števcev vozil za prikaz kumulativnega števila vozil v njej, različne LED prikazovalnikov itd. Naš projektni inženiring vam omogoča, da maksimalno izkoristite prostor, ki vam je na voljo, ter parkirišče opremite tako, da je čim bolj funkcionalno. Projektna dokumentacija vedno sloni na tem, da bi se parkirišče nekoč zlahka nadgradilo ali razširilo.

Kontrola pristopa, protivlomni in nadzorni sistemi - vse za VAŠO varnost!

Video nadzorni sistemi in nadzor prometaVideonadzorni sistemi

Projektni inženiring v podjetju Unipro vključuje tudi različne sisteme za nadzor prometa. Video nadzorni sistemi so danes nepogrešljivi del našega življenja in varnosti, tako v prometu kot na področju varovanja objektov in parkirišč. Z njimi zagotavljamo neprekinjen nadzor nad dogodki, obenem pa omogočajo, da v primeru nesreč, vlomov ali drugih dogodkov pregledamo posnetke in razjasnimo situacijo. Za vas bomo pripravili potrebne načrte in vam zagotovili optimalno postavitev nadzornih kamer, da bo področje, ki ga želite nadzorovati, dodobra zaščiteno.

Kot posebno vrsto storitve nudimo izvedbo vseh vrst meritev eklektroinštalacij, od meritev jakotočne, šibkotočne instalacije, meritev ozemljitve, svetlosti in osvetlitve na delovnem mestu, kot tudi okoljskih meritev.

Unipro d.o.o. | Projektni inženiring, oprema za parkirišča, kontrola pristopa, video nadzorni sistemi, protivlomni sistemi - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
KONTROLA DOSTOPA - NOVOSTI
KONTROLA DOSTOPA - NOVOSTI

Glede na najnovejše trende in sodobne tehnologije smo v podjetju pripravili nadgradnjo obstoječih... Več >

Pošlji povpraševanje