Pošlji povpraševanje

Vulkanizerstvo Lašič

Vulkanizerstvo Lašič je podjetje z večletno tradicijo, ki že vse od leta 1994 nudi servis vozil s kar sedmimi delovnimi mesti in kakovostne vulkanizerske storitve. Poleg tega podjetje razpolaga z bogato založeno trgovino avtomobilskih kovinskih in aluminijastih platišč, avtoplaščev, rezervnih delov priznanih blagovnih znamk in proizvajalcev ter dodatne opreme: Michelin, Continental, Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Bridgestone, Pirelli, Nankang, Uniroyal, Kormoran, Hifly, Platin, Metzeler itd.

Vulkanizerstvo Lašič se nahaja v neposredni bližini Brežic, v sklopu vulkanizerske delavnice pa ne nudi le pregleda vozil, menjave pnevmatik in platišč ter avtooptičnih storitev, temveč tudi sodobno avtopralnico; njena posebnost je zlasti v uporabi bombažnih tekstilnih krtač, ki poskrbijo za temeljito čiščenje vašega vozila, obenem pa ne poškodujejo njegove površine.

Posebnost vulkanizerstva je v najnovejši opremi za menjavo gum, tehnologiji in kakovostnih strojih, s pomočjo katerih osebje strankam zagotavlja vrhunske storitve. Podjetje Lašič med drugim nudi učinkovito in hitro optično nastavitev podvozja na vašem vozilu, ki jo izvaja strokovno podkovano in usposobljeno osebje z najsodobnejšo 3D tehnologijo. Podobno velja za vulkanizerske storitve, ki zajemajo montažo plaščev na vseh vrstah vozil: na osebnih vozilih, lahkih tovornih vozilih, motociklih, kmetijskih strojih in traktorjih ter kolesih. Vulkanizerstvo Lašič prav tako poskrbi za popravilo vseh vrst zračnic in plaščev.

Vulkanizerstvo Lašič z bogato izbiro in naborom storitev zadovolji vsakega kupca, razpolaga pa tudi s spletno trgovino, kjer boste našli vse, kar vaše vozilo potrebuje.

Vulkanizerstvo Lašič - avto in moto pnevmatike

Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Gume online
Gume online

Pogosto edini stik voznika z vozno podlago predstavljajo prav gume, online pa jih je mogoče... Več >

Menjava gum
Menjava gum

Menjava gum je opravilo, ki ga mora opraviti za to usposobljen delavec. Vsak voznik se vsaj... Več >

Pokaži vse >
Kje kupiti gume
Kje kupiti gume

Kje kupiti gume je vprašanje, ki si ga najpogosteje zastavimo spomladi in jeseni, ko moramo... Več >

Pošlji povpraševanje