Pošlji povpraševanje

Izobraževanja iz javnega naročanja za boljše razumevanje področja


Področje javnega naročanja je že tako kompleksno in od posameznika zahteva veliko znanja in razumevanja. Ker pa je v veljavo stopil nov zakon o javnem naročanju in je prišlo tudi do prenovitve portala za javno naročanje, smo se v Uradnem listu Republike Slovenije d.o.o. odločili, da pripravim izobraževanje na temo javnega naročanja. V sklopu izobraževanja oz. tečajev za javna naročila bomo posameznikom natančno predstavili prenovljen portal za javna naročila in jih seznanili s podrobnostmi, ki so se na portalu uveljavila.

zakon o javnem naročanjuizobraževanje


Tematika izobraževanja oz. tečaja bo razgibana, a temeljito obdelana


V sklopu izobraževanja se bomo dotaknili tudi samega postopka javnega naročanja, pri katerem gre za to, da pravna oseba, ki je proračunski uporabnik poskuša čim ugodneje pridobiti nek produkt ali naročiti storitev. Pri javnem naročanju je ponudnik lahko kdorkoli - pravna ali fizična oseba, ponudnik pa lahko prihaja celo iz tujine. V sklopu izobraževanja bomo govorili tudi o obveznostih naročnika v zvezi z objavami v postopku javnega naročanja in po njem, v sklopu izobraževanja pa bomo udeležence naučili pravilno izpolnjevati obrazce eSPD, udeleženci pa bodo dobili tudi odgovore na vse druga morebitna uprašanja s področja javnega naročanja.

VAS ZANIMAJO DODATNA IZOBRAŽEVANJA URADNEGA LISTA?


Izobraževanje je predvsem namenjeno naročnikom, ki uporabljajo Portal za javno naročanje


Izobraževanje je namenjeno vsem naročnikom, ki vodijo postopke javnega naročanja po zakonu, zaradi česar morajo na portalu zagotavljati raznovrstne objave v zvezi z naročilom. Strokovnjaki, ki bodo predavali na tečajih, se bodo uporabnikom približali in jim predali znanje na uporabniku prijazen način, posamezniki pa bodo znanje tako z lahkoto osvojili in ga s pridom uporabljali pri svojem delu.


Če se vam v zvezi z izobraževanjem in seminarjem postavljajo še dodatna vprašanja nas kontaktirajte po telefonu ali e-pošti in z veseljem vam bomo pomagali. Na izobraževanje se lahko najlažje prijavite preko prijavnice, ki jo najdete na naši spletni strani.