Pošlji povpraševanje

Razgibana gradbena zakonodaja zahteva temeljito poznavanje področja gradbeništva


Ker se področje gradbeništva srečuje s prvimi večjimi spremembami po uveljavitvi lastne gradbene zakonodaje, si želimo, da bi se ljudje, ki se vsakodnevno ukvarjajo z gradbeništvom seznanili z vsemi podrobnostmi gradbene zakonodaje pri nas. Na dodatnem izobraževanju, ki smo ga za vas pripravili, bomo letos govorili o vseh spremembah, ki se v gradbeni zakonodaji pripravljajo. Posameznike bomo seznanili z možnostjo pridobitve gradbenega dovoljenja, ki ga lahko pridobimo z oddajo vloge za gradbeno dovoljenje, govorili bomo tudi o pravicah in dolžnostih udeležencev gradnje, ki jih gradbena zakonodaja nalaga ter se dotaknili tudi nadzora zakonitosti gradnje.

3. Dnevi gradbenega pravagradbeno dovoljenje knjiga


Gradbena zakonodaja je neizbežno povezana tudi z javnim naročanjem


Tudi pri projektiranju in posledično nadzoru gradbena zakonodaja uveljavlja nove trende. V sklopu tega bomo na dodatnem izobraževanju govorili predvsem o metodi BIM, ki vnaša spremembe tudi v načrtovanje investicij. Pri izvajanju investicij je zaradi hitrosti gradnje vse več izzivov pri izvedbi brez napak ter pri sankcijah, ki po gradbeni zakonodaji sledijo, če se napake gradnje pojavijo. Zaradi spremembe javno naročniške zakonodaje pa se z izzivi pri izvajanju javnih naročil gradnje srečujejo tudi javni naročniki in ponudniki, ki morajo v praksi implementirati včasih nerazumne določbe javno naročniške zakonodaje.

VEČ O DODATNIH IZOBRAŽEVANJIH IN KVALIFIKACIJAH


3. Dnevi gradbenega prava za boljše poznavanje gradbene zakonodaje


Ker je perečih vprašanj o gradbeni zakonodaji vse več se bomo s strokovnjaki s področja prava in gradbeništva potrudili, da bomo temeljito odgovorili na vsa zastavljena vprašanja. In posameznikom tako pomagali do odgovorov, ki jih iščejo.Dogodek je primeren za vse investitorje in izvajalce. Vas zanima kakšne so spremembe glede pridobitve gradbenega dovoljenja za hišo ali garažo? Prijavite se na 3. Dneve gradbenega prava in si priskrbite odgovore na vprašanja, ki se vam zastavljajo. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot po e-pošti, veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši pisarni, kjer vam bomo na vprašanja odgovorili in vas tudi podrobneje seznanili s programom.

OZAVEŠČANJE JAVNOSTI Z INFORMACIJAMI JAVNEGA ZNAČAJA