Možnost najema konferenčne dvorane v Ljubljani

Dandanes se velikokrat pojavi potreba po prireditvi seminarja ali konference, pa zato enostavne ne najdemo pravega prostora ali pa nam prostor ne ponuja vse tehnične podpore, ki bi jo pri izvedbi dogodka potrebovali. Rešitev za to lahko najdete v Ljubljani v Rotondi, kjer se je mogoče dogovoriti za najem dvorane v različne namene. Ponujamo možnost najema dvorane za seminarje, ki so v Ljubljani zelo pogosti, saj naše glavno mesto zavzema osrednjo lego v državi in je tako enostavno dostopno prav vsem državljanom.

Ker se v Uradnem listu Republike Slovenije d.o.o. zavedamo, da je organizacija seminarjev in konferenc zapletena – sploh, če se z organizacijo omenjenih dogodkov srečujemo prvič, vam bomo z veseljem svetovali pri organizaciji vašega dogodka in vam tako pomagali, da seminar izpeljete v skladu z vašimi pričakovanji in pričakovanji udeležencev. Dvorana, ki jo ponujamo sprejme do 70 udeležencev za kino postavitev ali 30 udeležencev za šolsko postavitev.

najem dvorane za seminar

Skupaj z najemom dvorane v Ljubljani vam ponujamo tudi vso tehnično podporo

Dvorana, ki jo ponujamo, je enostavno dostopna in leži v neposredni bližini obvoznice (izvoz Bežigrad). Soba ponuja vso tehnično opremo, ki jo za izvedbo seminarja, konference ali delavnice potrebujete. Med tehnično opremo sodi prenosni računalnik, dve projekcijski platni, dva projektorja LCD, osnovno ozvočenje, Wi-Fi povezava, ponujamo pa tudi možnost najema prevajalskih kabin. Glede termina najema konferenčne dvorane v Ljubljani smo zelo prilagodljivi in vam bomo skušali popolnoma ustreči, seveda pa strankam, ki se za najem dvorane pri nas odločijo večkrat, pripadajo tudi posebni popusti. V kolikor želite, lahko za vas oblikujemo tudi gradivo za izvedbo dogodka, ki ga pripravljate in tako še olajšamo celotno organizacijo dogodka. V preddverju multimedijske dvorane se lahko predstavijo tudi različni razstavljavci. Razstavni prostor obsega sledečo opremo: mize, stole, električni priključek ter WI-FI internetni dostop. Z vso opremo, ki je na voljo, bomo poskrbeli, da bo organizacija dogodka, ki ga prirejate, kar se da enostavna, izvedba konference, seminarja ali drugega dogodka pa bo potekala nemoteno.

V primeru dodatnih vprašanj o najemu dvorane smo vam na voljo

Seveda smo vam v primeru dodatnih vprašanj na voljo tako po telefonu (01/200 18 33) kot tudi po e-pošti (dvorana@uradni-list.si), kjer vam bomo z veseljem pomagali z odgovori na vsa vaša vprašanja in vam tako zagotovili, da bo izvedba dogodka, ki ga pripravljate, brezhibna.