Moderno opremljena dvorana že čaka na izvedbo naslednjega dogodka

Dan danes je organizacija dogodkov postala stalnica skoraj vsake družbe ali druge pravne osebe – naj si gre za seminar, konferenco ali drug dogodek, konferenčna dvorana lahko dogodku doda piko na I ali pa na celoten dogodek meče slabo luč. V podjetju Uradni list Republike Slovenije d.o.o. nudimo najem konferenčne dvorane, ki se nahaja v Ljubljani. Je enostavno dostopna, do nje pa nas pripelje izvoz Bežigrad, ki vodi skoraj direktno do dvorane, ki se nahaja v poslovni stavbi Rotonda. Da je vse še lažje, je pod stavbo tudi garaža, kar še olajša izvedbo celotnega dogodka, predvsem za njegove udeležence, pa seveda tudi za izvajalce. Ker se dvorana nahaja v osrčju Slovenije, ki je hkrati tudi glavno mesto države, je idealna za izvedbo dogodkov, kjer udeleženci prihajajo iz celotne Slovenije ali celo iz tujine, saj je letališče Jožeta Pučnika v neposredni bližini. Seveda pa lahko dvorano s pridom izkoristijo tudi organizatorji dogodkov, katerih udeleženci prihajajo iz glavnega mesta.

Dvorana, ki jo ponujamo, je prostorna in sprejme do 70 udeležencev za kino postavitev ali 30 udeležencev za šolsko postavitev. Ob dogodku vam bomo v podjetju Uradnega lista Republike Slovenije d.o.o. svetovali, poskrbeli pa bomo tudi za tehnično pomoč in pripravo prostora glede na zahteve in želje, ki nam jih poste zaupali. Če potrebujete dodatno papirno gradivo, vam bomo prav tako z veseljem pomagali z njegovo pripravo in tako poskrbeli, da bo dogodek izveden kvalitetno in udeležencu prijazno.

najem konferenčne dvorane

Tehnično napredna oprema zagotavlja popolno udobje in sproščeno vzdušje

Ker je dandanes izjemno pomembno udobje, je nujno, da je dvorana, v kateri bo dogodek potekal, tudi moderno opremljena. Samo tako bomo lahko dogodek izvedli udeležencu zanimivo in prijazno. Dvorana, ki jo ponujamo pri nas, se lahko pohvali z moderno opremo. Vsebuje namreč prenosni računalnik, dve projekcijski platni, dva LCD projektorja, osnovno ozvočenje, Wi-Fi povezavo, ponujamo pa tudi možnost najema prevajalskih kabin, v kolikor se za to pojavi potreba. Omeniti moramo tudi govorniški pult z mikrofonom, predsedniško omizje z mikrofoni ter stole z mizicami, ki omogočajo aktivno udeležbo vseh navzočih med dogodkom. V dvorani se nahaja tudi laserski kazalnik (ki ga nekateri bolje poznajo pod imenom pointer), magnetna tabla s pisali in stojalo flipchart za enostavnejšo izvedbo dogodka. Da je izvedba dogodka še prijetnejša, vam v sklopu najema dvorane v preddverju pripada tudi garderoba za obiskovalce ter balon s pitno vodo.