Pošlji povpraševanje

Solvit, poslovne rešitve

Svetovalno podjetje Solvit, vam nudi celo vrsto različnih poslovnih rešitev. Pri nas boate našli pomoč iz področja pravnega finančnega ali kadrovskega področja. Prav tako z veseljem organiziramo seminarje in izobraževanja s področja finančnih sistemov, bančništva, zavarovalništva in podobno.

Pomoč nudimo tudi tistim, za katere je podjetje le še ideja. Za vas izdelamo poslovne načrte, ki bodo kvalitetno utemeljili poslovno priložnost, izdelek oziroma vašo storitev.

Solvit storitve: 

Poslovni načrti za nova podjetja ali za pridobivanje sredstev

Poslovni načrti in prijava na razpise

Pripravimo vam kakovostno projektno prijavo in pripravimo učinkovit poslovni načrt, ki bo imel večje možnosti za uspeh pri črpanju sredstev ali pri pridobivanju bančnih kreditov.

Finančno svetovanje za podjetja in posameznike

Finančno svetovanje

Naši strokovnjaki vam bodo svetovali kako lahko vaše premoženje uporabite na najboljši možni način in zagotovijo, da bo vaš denar delal za vas.

Pravno svetovanje s področja gospodarskega ali finančnega prava

Pravno svetovanje

Nudimo vam svetovanje na področju civilnega, gospodarskega, finančnega in delovnega prava

Kadrovsko svetovanje in kadrovska administracija

Kadrovsko svetovanje

Nudimo celovito pomoč tako na področju kadrovske administracije, od izdelave plač, svetovanja pri vrstah zaposlitve do prijav v e-vem sistemu in podobno.

Organizacija seminarjev in izobraževanj s področja financ

Organizacija seminarjev in izobraževanj

Solvit za vas organizira izobraževanja in seminarje s področja finančnih sistemov, investicijskih storitev, bančništva, zavarovalništva ipd.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje