Pošlji povpraševanje

Možnost najema moderno opremljene dvorane v Ljubljani

Velikokrat se zgodi, da se pojavi potreba po prostoru za izvedbo seminarja ali konference, pa takega prostora enostavno nimamo ali pa je njegova lokacija za udeležence dogodka relativno nezanimiva. V danem primeru je najbolje, da se odločimo za najem dvorane, v kateri bomo izvedli predavanje, konferenco, seminar ali drug dogodek. Vendar zna biti iskanje (primerne) dvorane za najem kar zahtevno. Pri tem moramo namreč upoštevati njeno lokacijo, ceno najema ter opremo, ki nam jo ponudnik ob najemu dvorane za seminarje zagotavlja.

Moderna oprema zagotavlja kakovostno izvedbo dogodka

V podjetju Uradni list Republike Slovenije d.o.o. ponujamo možnost najema dvorane za seminarje v Ljubljani. Lokacija je odločna za dogodke, katerih udeleženci prihajajo iz celotne Slovenije ali pa le iz okolice Ljubljane. Dvorana je enostavno dostopna iz obvoznice (izvoz Bežigrad) in se nahaja v bližini Rotonde. Poleg odlične lokacije dvorane vam v primeru najema ponujamo tudi sodobno opremo, s katero bo izvedba dogodka enostavnejša in še bolj kakovostna. Dvorana je namreč opremljena s prenosnim računalnikom, dvema projekcijskima platnoma, dvema projektorjema LCD, ozvočenjem, povezavo Wi-Fi, ponujamo pa tudi možnost najema prevajalskih kabin. V dvorani bomo našli tudi govorniški pult z mikrofonom, predsedniško omizje z mikrofoni, stole z mizicami za pisanje (možnost različnih postavitev), balon s pitno vodo, laserski kazalnik (pointermagnetno), tablo s pisali ter stojalo flipchart 70 x 100 cm. Pozabiti pa ne smemo niti na opremo v preddverju, kjer se nahaja tudi recepcijski pult, garderoba za obiskovalce in avtomat za kavo.

Dvorana sprejme do 70 udeležencev v primeru kino postavitve ali 30 udeležencev v primeru, da se odločite za šolsko postavitev. Ob dogodku vam svetujemo, poskrbimo za tehnično izvedbo, ter pripravimo prostor glede na vaše želje in potrebe, bližina prometne infrastrukture pa olajša dostopnost.

najem dvorane za seminarje Ljubljana

Najem dvorane in izbira termina sta preprosta

Glede izbire termina za najem konferenčne dvorane v Ljubljani se vam bomo skušali maksimalno prilagoditi, seveda pa za večkratne najemnike naših storitev ponujamo tudi dodaten popust. Nenazadnje velja omeniti, da lahko v skladu z vnaprejšnjim dogovorom poskrbimo tudi za pripravo materiala, ki bi ga na vašem dogodku potrebovali – v mislih imamo predvsem letake, bloke ali drug papirnat material.

Za več informacij in rezervacije smo dosegljivi na e-naslovu dvorana@uradni-list.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01/200 18 33 (Suzana Konovič), kjer vam bomo z veseljem pomagali z dodatnimi informacijami.