Pošlji povpraševanje

Nove kvalifikacije za pripadajočo stopnjo izobrazbe

Nove kvalifikacije za že doseženo stopnjo izobrazbe so zmeraj zaželene, saj si z dodatnimi kvalifikacijami zagotovimo višjo strokovnost na posameznem področju dela. Tako povečamo možnost svoje zaposljivosti in kompetenčnost na trgu dela.

Nove kvalifikacije, pridobljene za določeno stopnjo izobrazbe se dokazujejo s certifikatom

Temeljne kvalifikacije posameznik pridobi skozi sistem javnega izobraževanja, izkazuje pa jih lahko s spričevalom, diplomo ali drugo javno listino. Seveda je temeljne in predvsem nove kvalifikacije za določeno stopnjo izobrazbe mogoče pridobiti skozi različne sisteme dodatnih izobraževanj za kvalifikacijo za delavna mesta.

Kvalifikacije izobrazbeTemeljne kvalifikacije

Nove kvalifikacije za različne stopnje izobrazbe - Uradni list Republike Slovenije d.o.o.

Uradni list Republike Slovenije, d. o. o., kot predlagatelj je postal edini izvajalec dodatnih kvalifikacij. Nove kvalifikacije so izvedene strokovno in natančno. Programi za nove kvalifikacije za različne stopnje izobrazbe so sestavljeni iz predavanj, vaj in delavnic. Strokovnjaki, ki predavanja, vaje in delavnice izvajajo so podkovani s strokovnim znanjem in se kandidatom posvetijo ter jim odgovorijo na vprašanja, ki sem jim zastavljajo.

Z novimi kvalifikacijami do širšega in poglobljenega znanja

Po seriji predavanj, vaj in delavnic sledi tako pisni kot tudi ustni izpit. Po uspešno opravljanjem izpitu kandidat pridobi potrdilo oz. certifikat o dodatni kvalifikaciji, ki mu bo pomagal do kvalitetnejšega dela na delovnem mestu ter do enostavnejše možnosti zaposlitve.

Nove kvalifikacije v postopkih javnega naročanja in javno zasebnih partnerstev

Uradni list Republike Slovenije d.o.o. vam ponuja možnost nove kvalifikacije za vašo stopnjo izobrazbe s področja evidenčnega postopka javnega naročanja ter javnega zasebnega partnerstva. Javno naročanje je dan danes vse bolj pomembno, saj v Sloveniji letno izvedemo več kot 6000 postopkov javnega naročanja, ki v seštevku predstavljajo kar 4 milijarde EUR.

VEČ O NOVIH KVALIFIKACIJAH V POSTOPKIH JAVNEGA NAROČANJA

Termini predavanj za pridobitev novih kvalifikacij že v septembru

Izobraževanje za postopek javnega naročanja in druge nove kvalifikacije v zvezi z javnim naročanjem, ki posamezniku zagotavlja hitrejšo možnost zaposlitve v javnem sektorju in drugod. Termini predavanj in vaj so razpisani že za september, zagotovite si svoje mesto in poskrbite za nove kvalifikacije, ki sovpadajo z stopnjo pridobljene izobrazbe.