Pošlji povpraševanje

Dvižne ploščadi - varnost in učinkovitost pri delu

Dvižne ploščadi vseh velikosti v ponudbi pri podjetje Riwal , ki se je specializiralo na področju prodaje in najema dvižnih ploščadi. Poleg tega vam nudimo tudi osnovne tečaje usposabljanja za uporabo škarjastih dvižnih ploščadi ter druge dvižne tehnike, kjer boste pridobili osnovno znanje o delovanju posameznega stroja. Upravljanje z dvižnimi košarami je enostavno ter vam vselej omogoča doseganje željene višine, s tem pa vam zagotovimo optimalno zadovoljstvo ter varnost in učinkovitost pri vaših opravilih.


Škarjasta dvižna ploščad za vsako delavnico


Najem dvižne ploščadiMobilne dvižne košare ter škarjaste dvižne ploščadi prilagodimo tako, da ustrezajo strokovnim potrebam vaše individualne delavnice. Pri našem profesionalnem podjetju vam omogočamo ugoden najem dvigala ali specifičnih dvižnih ploščad po vaših meritvah. Vsi naši izdelki zagotavljajo izjemno nosilnost ter željeno dvižno višino z majhno porabo električne energije. Naše kvalitetne dvižne košare so enostavne za vzdrževanje ter vam omogočajo varno in učinkovito delovanje. V primeru, da imate dodatna vprašanja v zvezi z najemom viličarja ali dvigala, se le obrnite na naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem svetovali. Vsi naši artikli ustrezajo strokovnim tehničnim standardom za dvižne ploščadi ter vam tako nudijo nemoteno ter varno opravljanje vaših delovnih dolžnosti. Naši kakovostni stroji so torej vsestransko uporabi ter vam izredno olajšajo vaše vsakdanje dejavnosti.


Ugodna prodaja ali najem dvižne ploščadi


Iščete kvalitetne dvižne košare ali najem viličarja za ugodno ceno? Potem ste pri našem podjetju Riwal na pravem mestu! V našem spletnem katalogu si lahko ogledate pestro ponudbo dvižnih ploščadi z električnim motorjem v različnih velikostih. Z najemom specifične dvižne ploščadi si lahko zagotovite primerno delovno višino za optimalno učinkovitost. Izposoja in najem dvigal pri nas potekata hitro in enostavno, vse storitve pa vam ponujamo za izjemno nizko ceno. V primeru okvar vam nudimo tudi visokokvalitetne rezervne dele ter možnost strokovnega popravila, zato nikar ne odlašajte ter se obrnite na nas in naše strokovne poslovalnice! Na področju prodaje in najema dvižnih ploščadi smo zagotovo vodilno mednarodno podjetje, ki se lahko pohvali z dolgoletno uspešno tradicijo.


Riwal d.o.o. | Najem in prodaja dvižnih ploščadi - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje