Pošlji povpraševanje

Galini nudi posteljnino, kopalne plašče, brisače in druge tekstilne izdelke le iz naravnih materialov

Posteljnina, kopalni plašči in brisače so le nekateri izmed izdelkov, katerim bi morali v vsakdanjem življenju posvečati več pozornosti. To so izdelki, ki velikokrat ali po večini pridejo v stik z golo kožo, zato je njihova sestava (material, barva in način proizvodnje) še toliko bolj pomembna. Izdelki, s katerimi prihajamo v stik vsakodnevno, morajo biti namreč kakovostni in naravni, saj le tako sledijo trajnostnemu konceptu. Tega se zavedajo tudi v spletni trgovini Galini, ki nudi najsodobnejše in visokokakovostne izdelke za vse tiste, ki stavijo na brezčasen slog in naravne izdelke. Galini združuje najsodobnejša spoznanja s področja naravnih materialov z najnovejšo tehnologijo, tako pa nudi vse od izdelkov za dom do oblačil in izdelkov za kuhinjo (denimo litoželeznih loncev).

Izdelki spletne trgovine Galini v sebi združujejo visoko funkcionalnost, kakovost, trajnost ekološki pristop ter moderen slog. Med drugim se izdelki, kot so posteljnina (rjuhe, vzglavniki in prevleke za odejo) ponašajo pa se s priznanimi certifikati: Organic 100 Cotton, Better Cotton Initiative, Organic Lan, Tencel, Modal, Organic Konoplja, Organic Bamboo, Organic Egyptian Cotton. Posebnost trgovine Galini so izdelki iz cenjenega egipčanskega bombaža.

Blagovne znamke, s katerimi sodeluje spletna trgovina Galini, so poznane po svojih vrednotah: prijaznosti do okolja, kakovosti, enakosti in skrbi za družbeno skladnost. Mednje sodijo znamke, kot so Buldan's, Heike, SilverKitchen, Doksan, Jumbo; HORECA idr. Vse znamke so znane po svoji tradiciji, avtentičnosti in brezčasnem dizajnu. Najsi bo to posteljnina (rjuhe, prevleke za odejo in vzglavniki itd.) ali pa izdelki za kuhinjo, npr. litoželezni lonci – Galini pri vseh pazi na kakovostno izdelavo in preverjene vire surovin. Slednje igra pomembno vlogo tudi, ko govorimo o bombažnih oblačilih. Tako kot posteljnina, kopalni plašči in brisače so namreč tudi oblačila tista, ki vplivajo na naše dobro počutje, zato naj bodo izdelana iz naravnih materialov: bombaža, bambusa, lana itd.

Tekstil iz turškega podjetja Buldan

Heike nemško podjetje bombažnega tekstila

Litoželezna posoda in lonci Silver

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto

Izdelki

Pokaži vse >
Litoželezna posoda
Litoželezna posoda

Litoželezna posoda je med drugim znana tudi kot »večna posoda«: ta naziv si je prislužila zaradi...

Več
Kimono
Kimono

Kimono sodi med tiste kose oblačil, ki so po svoji tradiciji nedvomno na vrhu, saj obstajajo že stoletja....

Več
Tekstil za kopalnico Galini
Tekstil za kopalnico Galini

Ste ljubitelj brezčasne elegance, visoko kakovostnih izdelkov iz naravnih materialov in udobja? Potem...

Več

Pošlji povpraševanje