Prodaja sadik sadnega drevja - sadike sadnih dreves po ugodni ceniProdaja sadik sadnega drevja

V podjetju Tisa d.o.o. prodaja sadik ne vključuje samo sadike okrasnih dreves, ampak so na voljo tudi sadike sadnih dreves. Prodaja sadik sadnega drevja prav tako zajema zelo veliko možnosti izbire, saj želimo, da pri nas dobite natanko tisto, kar iščete. Prodaja sadik sadnega drevja je namenjena zelo širokemu krogu kupcev, ki želijo po ugodni ceni dobiti kakovostno sadiko.


Prodaja sadik sadnega in okrasnega drevja je lahko nadgrajena tudi s profesionalnim sajenjem. Na voljo smo vam tudi za poznejše obrezovanje sadnih dreves, pri čemer upoštevamo najsodobnejša arboristična načela.

Prodaja sadnega drevja - izbira sadike sadnih dreves naj bo premišljena

Ko se odločate za nakup sadik, je zelo pomembno, da kupite ustrezno sadiko. Svetujemo vam, da si za nakup sadik sadnega drevja vzamete čas. Predvsem pa ne kupujte sadik po raznih trgovskih centrih in trgovinah. Zelo negotov je tudi nakup iz katalogov. V drevesnicah boste dobili kakovostne sadike sadnih dreves, prodaja sadnega drevja pa vključuje tudi strokovne nasvete o vzgoji in sajenju.


Za vsako sadiko veljajo točno določeni standardi. Ti določajo zunanji videz - njeno velikost, debelino na cepljenem mestu, višino cepljenega mesta, količino in debelino korenin. Pri nakupu bodimo pozorni predvsem na število korenin. Izbira sorte je popolnoma odvis¬na od našega okusa. A ponudba je široka in vsak naj si posadi tisto, kar mu je najbolj všeč.

Sadike sadnih dreves

Kdaj je čas za sajenje sadnih dreves?

Sadno drevje je najbolje saditi jeseni in zgodaj spomladi. Prednost ima jesensko sajenje sadnih dreves, ker se rastlina do spomladi ukorenini in zaživi nov rastni ciklus. Spomladi sajene sadike sadnih dreves pa se morajo najprej ukoreniniti, zato nekoliko zamujajo z razvojem v primerjavi s tistimi sajenimi v jeseni.


Tako kot za okrasna drevesa tudi za sadno drevje velja, da le pravilno obrezovanje zagotovi nadaljnjo rast in razvoj drevesa ter tudi število in kakovost plodov. Zato je zelo pomembno, da delo opravijo strokovnjaki, ki pravilno obrežejo drevesa.

Vabljeni v podjetje Tisa d.o.o., kjer vas čaka najbolj ugodna prodaja sadik sadnega drevja.

Več o okrasnem drevju in grmovju: www.vsi.si/tisa/okrasno-drevje-in-grmovje

DROBILEC LESA

FREZANJE GRMOVJA IN ŠTOROV