Obrezovanje dreves - ugodna cena za vrhunsko storitev

obrezovanje drevesObrezovanje in obžagovanje dreves sta posega, ki omogočata, da se drevo razraste v želeno višino in obliko, oziroma, da ta ne ogroža življenja ljudi v primerih, da je staro, strohnelo ali pa v napoto želenim spremembam. Drevesa skrbijo za ekološko ravnovesje in zagotavljajo kisik, zato je nega dreves še posebej pomembna. Končni cilj obrezovanja je varno in zdravo drevo. Da pa dosežemo ta cilj, je zelo pomembno, da sama storitev poteka na pravi način. Od pravilnega obrezovanja dreves sta namreč odvisna nadaljnja rast in razvoj drevesa, ter tudi število in kakovost plodov. Zato je obrezovanje okrasnih in sadnih dreves najbolje prepustiti strokovnjakom, kot je podjetje Tisa, kjer bomo poskrbeli za pravilno obrezovanje in posek dreves. Cena storitve pa vas bo zagotovo navdušila.

Kdaj je pravi čas za obrezovanje dreves

V splošnem lahko drevesa obrezujemo v kateremkoli letnem času. Priporočeno je obrezovanje dreves poleti, ko so drevesa aktivna in se lahko hitro odzovejo z nastankom zaščitnih tkiv na mestu reza. Pozimi je obrezovanje praktično, saj so napake najbolj vidne, prav tako je videz krošnje bolj izrazit. Pozna zima in zgodnja pomlad nista primeren čas, saj se takrat drevesa prebujajo iz zimskega spanja in po deblu in vejah že tečeta voda in rastlinski sok.

obžagovanje okrasnih dreves

obrezovanje dreves cena

Obrezovanje dreves - ceno določa več dejavnikov

Pogosto se zgodi, da nižja cena pretehta strokovnost, izkušnje in način izvedbe. Cena obrezovanja je v podjetju Tisa Ljubljana v glavnem odvisna od višine drevesa, grajenih elementov v bližini ali pod drevesom, dostopnosti terena, zahtevnosti izvedbe nege, odvoza lesnih ostankov in podobno. Natančno in korektno oceno cene za obrezovanje dreves bomo najlažje oblikovali po ogledu situacije na terenu. Po opravljenem skupnem ogledu vam bomo v najkrajšem času pripravili in posredovali ponudbo vseh potrebnih skupaj dogovorjenih del. S tem zagotovimo kakovost in na dan izvedbe opravljanja storitve pridemo ustrezno opremljeni in pripravljeni.

Opravljamo tudi druge storitve: podiranje drevja, sajenje in obrezovanje dreves, mulčenje, prevzem lesnih odpadkov, drobljenje materialov in frezanje.
Pokličite nas in dogovorili se bomo za brezplačen ogled. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani: www.tisa.si

VAS ZANIMA TUDI SAJENJE DREVES? PREVERITE TUKAJ!